2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 25. märts 2013

Beneath This Man

Raamat: Beneath This Man (This Man #2)by Jodi Ellen Malpas (2013)
Hinne: B
Ta ju teadis, et teda ootab ees vaid katastroof. Iga ta instinkt käskis tal joosta, kuid Jesse Ward pole mees,k kelle eest oleks kerge põgeneda.
Sellest on möödunud viis päeva kui Ava O’Shea jättis purjus Jesse märatsema Lusso luksuskorterisse – jättis maha mehe, kes oli ta matnud oma intensiivsuse alla ning pimestanud ta oma puudutustega. Sellisest mehest üle saamine ei saanudki kerge olla. Ning nüüd on see mees ta elus tagasi.
Aval on küsimused, millele ta vastust tahab saada, kuid oma kindlameelsuses leida küsimustele vastused, annab ta ka oma rahuldust janunevale playboyle võimaluse ta taas põrmustada. Ava pead oma silmad lahti hoidma ning kõigesse ettevaatlikkusega suhtuma, ning ennast kontrollima kui Jesse Ward on puuteulatuses. Ning seda Jesse ka plaanib olla.
See mees on sünge ning ta on murtud – Ava teab seda, kuid ainus võimalus saada teada kui sünge ning kui murtud, on pugeda selle mehe raudse eesriide taha.
Erotica, Romance, MLAK

Kui esimene on loetud ja teine on kohe käeulatuse, siis tuleb ju ka teine kohe läbi lugeda :).
Niisiis, kuid esimene raamat lõppes Twiligt/ 50 shades stiilis raamatutele kohaselt lahkuminekuga, siis teise raamatu alguses tuleb ju taas kokku saada, taas üksteist kombates tundma õppida ning loomulikult kohe kiiresti taas riided seljast rebida ning …
Teine osa ei ole sama naljakas kui oli esimene. Teine raamat on rohkem selline YA soigumine – miks sa mulle ei rääkinud? Miks ma teiste käest kõike kuulma pean? Kes on see teine naine sinu tööelus? Ma ei taha sinuga koos elada! Ma ei taha sinuga voodisse minna! Vii mind kiiresti voodisse! Ma ei saa ilma sinuta elada! Sa ei usalda mind, ma veel näitan sulle, kuidas mind tuleb usaldada! Kas sulle meeldib see mis minuga tehakse? … Ühesõnaga, kui ma ei saa seda mida tahan, siis viskan põrandale pulgaks ja hakkan jonnima!

Ja mis te arvate, millega teine raamat lõppeb? Täpselt – kui olete lugenud Twilight/50 shades, siis teate. Ja aimata on milline saab olema kolmas raamat :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar