2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 22. märts 2013

Blood, Smoke and Mirrors

Raamat: Blood, Smoke and Mirrors by Robyn Bachar (2010)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: http://www.goodreads.com/book/show/8139413-blood-smoke-and-mirrors  Isegi halb nõid väärib teist võimalust.

Catherine Baker on alusetult süüdi mõistetud oma võluvõimete kasutamises halbadel eesmärkidel, ning nüüd saab ta kedagi aidata vaid kohvi serveerides. Elu heidikuna pole talle aga sugugi midagi tundmatut tänu ta isa kurikuulsale mainele, kuid ebaõiglus teeb siiski haiget. Ja eriti ebameeldivaks muudab selle kõik asjaolu, et mees, keda ta armastas, oli see kes tema peale kaebas.

Ja nüüd on sellele mehel julgust välja ilmuda ning soovitada tal kandideerida Tinania kohale? Heameelega pühiks Catherine ta näol oleva võluva naeratuse heites potitäie kuuma kohvi ta kubemele.

Alexander Duquesne pole oma kaitsja ametis kunagi eksinud – kuni praeguseni. Teda närib endiselt süütunne Cati väljaheitmise pärast, ning ka ta parima sõbra hiljutine surm on ta kindlustunde kõikuma löönud. Endise Titania mõrv on kogu haldjate maailma kaose äärele viinud. Tema uueks ülesandeks on: hoida Cat elus, mis iganes hinnaga.

Kuigi Cati jälitab väga tugev tundmatu vastane, kes püüab teda kurjuse võrku tõmmata, pole Cat siiski väga aldis vastu võtma Lex’i poolt pakutud kaitset ning sellega tahtmatult kaasnevat taastärganud kirge. Lex on vastamisis seatud võitlusega hoida Cati elusana … ning võita ta ka tagasi oma ellu. Kui nad mõlemad üldse ellu jäävad.
Paranormal, Romance, Adult, Humor

Ma võtsin selle raamatu kätte üleüldse selle pärast, et seda kiideti sellisel toredal saidil nagu seda on Smart Biches, Trashy Books. Need naised seal enamasti ei kiida ikka jama raamatut ning jamad raamatud saavad halastamatu mahategemise osaliseks.

Ja ma ei kahetse, et ma selle raamatu lugeda võtsin. Selline tõsiselt tore ja kaasahaarav lugu. Jah siin on kõik võlumaailma veidrikud esindatud – nõiad, vampiirid, libaloomad, haldjad … ühesõnaga, mõtle vaid mõne imeliku olendi peale, ja ta on kindlasti olemas ... draakonid, ajaloolased, raamatukoguhoidjad, inimesed.

Tegelased on huvitavad ja hästi kirjutatud. Lugu ise on kergesti jälgitav vaatamata pidevalt kiirelt toimuvatele sündmustele ning hetkegi ei ole igav. Hea raamat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar