2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 26. märts 2013

Edge of Dawn

Raamat: Edge of Dawn (Midnight Breed #11) by Lara Adrian (2013)
Hinne: C
Kakskümmend aastat on möödas Esimese Koidiku õudustest – kui inimkond sai teada, et vampiirid salaja nende keskel on elanud – ning endiselt ähvardab nende kahe liigi rahumeelset kooselu pidev julmus. Ainukesed, kes suudavad seda õrna harmooniat säilitada on Order, Breed sõdalaste eliitüksus, kes on oma elud pühendanud nii inimeste kui ka vampiiride kaitsmisele. Ning selles ebakindlas murtud lubaduste ning umbusalduse maailmas leiab Mira, julge üksuse kapten, et iga võitlus on tema jaoks kõrge hinnaga.
Mira on kasvanud Orderi liikmete keskel, ning on alati uskunud sõdalaste koodeksit – kiire ja tihti surmav õiglus. Kuid üks asi mida ta taga igatseb, isegi rohkem kui Orderi liikmetelt raskelt välja võideldud austus, on Kellan Archer, seksikas kuid probleemne Breed võitleja. Ta on olnud noormehesse armunud juba lapsepõlvest saati, kuni ühe ööni, kui tal õnnestus murda läbi noormeest ümbritsenud kaitserüü, kuid juba järgmisel päeval röövis plahvatus Archeri Miralt.
Kellan ei arvanud, et ta kunagi veel Mirat näeks – või saaks talle kunagi rääkida, miks ta oli Mirast lahkunud. Pärast seda kui ta oli aastaid tagasi Orderi juurest lahkunud, oli ta asunud inimestest koosneva mässajate pundi etteotsa, et täide viia nende endi maailmaparandajalike seadusi. Kuid üks kõrgemalt poolt tellitud inimrööv viib ta taas kokku oma minevikuga, mida ta on püüdnud nii väga vältida, ning ka selle jalustrabava naisega, keda ta on püüdnud meeleheitlikult unustada.
Pinge tõustes ning suurema verevalamise ohus tuleb Kellanil ja Miral otsustada – kas nende vastukäivad ülesanded hävitavad nende vahel säriseva ning südameid rööviva kire.
Paranorma, Romance, Erotica

See on siis juba 11 raamat Midnight Breed sarjast. Ausalt ma arvasin, et see saab olema sarja viimane raamat, kuna kõik need tegelased, keda tutvustati esimese kolme raamatu jooksul on juba leidnud endile kaasalased ja jäänud olidki vaid veel Mira ning Kellan. Kuid ei, kus sa sellega. Kuna selle raamatu tegevus toimub ju 20 aastat hiljem ja kõigi nende eelnevate raamatute paaride võsukesed (kes huvitaval kombel on kõik kas 20 või 19 aastat vanad :D see on vist see Ameerikas nii levinud juhtum, kus sõbrannad otsustavad kõik korraga rasedaks jääda, nii ka ilmselt siin on kõik Orderi naised korraga rasedaks jäänud) on piisavalt vanad, et ka nemad saavad ilmselt endile veel eraldi raamatud.

Aga siis sellest raamatust. Nagu kõik teisedki Lara Adriani raamatud – täis seksi ja armastusavaldusi kõige absurdsematel hetkedel. Nii mõnigi loogikaviga. Ja maailma ei saa ju päästa ilma seksita :D.

Selles raamatus söödetakse lugejatele uusi info killukesi selle kohta, kust on ilmselt pärit need Breed naised, kelle kõigil on kuusirbi ja pisara sünnimärk kuskil kehal. Seega toob uus raamat lisaks uutele armastuslugudel ilmselgelt uusi seletusi selle kohta, kuidas vampiirid maale tulid ning miks nad Breed naisi vajavad.

Klassikaline Lara Adrian.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar