2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 26. märts 2013

For the Roses

Raamat: For the Roses (Rose #1) by Julie Garwood (1996)
Hinne: B
Aasta 1879. Blue Belle linnakeses, Montanas, teavad kõik, et ei ole mõtet jamada Clayborne perega. Clayborne vennad on kunagi olnud üks kirju tänavalaste kamp New Yorgist, kuni saatus toob nende teel prügi hulka visatud imiku, kellele nad annavad nimeks Mary Rose ning suunduvad siis läände, et ühiselt tüdruk üles kasvatada. Nii saabki neist üks pere – kuigi neil pole ühist verd, hoiab neid koos lojaalsus ja armastus – kuni neid seatakse silmitsi kriisiga, mis ähvardab nende pere lõhki kiskuda.
Probleemid saabuvad üheskoos Lord Harrisson Standfor MacDonaldiga. Relvastatud enesekindla kõnnakuga ning püstoliga, jätab mees endast meeldejääva mulje – kuid Mary Rose mõistab peagi, et mees on selleks liialt palju härrasmees, et nende linnakeses ellu jääda. Seega palub ta oma vendadel õpetada mehele esmaseid läänes ellujäämise printsiipe, mille mees kergesti omaks võtab. Ning peagi on mees ka sügavalt armunud Mary Rosesse. Ka Mary Rose süda lööb samas rütmis … kuni Harrisson reedab oma saladuse, mis seab küsimuse alla kõik mida Mary Rose oli siiani teadnud enda, oma elu ning äsja leitud armastuse kohta. Nüüd kui ta on oma intetiteedi otsingul, kerkib üles küsimus, millele saab ta vastuse vaid siis kui kuulab oma südant.
History, Romance

Selle raamatu olin ma välja otsinud juba ammu, ja seda tänu sellele, et sellest räägiti väga positiivselt SMTB saidil ja kui need naised juba midagi kiidavad, siis enamasti on ka tõesti tegu hea raamatuga.

Seega siis, metsik lääs, neli venda (kõik erinevad, nii välimuselt, nahavärvilt, kui ka iseloomult) neid kõiki seob üks armastus, armastus nende õe ja ema vastu (ema on küll tegelikult vaid ühe poisi ema).

Nii tore on lugeda kuidas lapsed kasvades emale kirju saadavad, tiba üksteise peale kituvad, kuid muidu üksteisest väga hoolivad.

Ja siis tuleb linna uus poiss :D, kellele hakkab meeldima nende õde (kes tegelikult on otsinud nende õde juba aastaid ja nüüd lõpuks leidnud). Ja imelikul kombel ei võta vennad meest mitte vastu tõstetud relvadega vaid vahel on mul lausa tunne, et suisa nimelt lükkavad neid kahte ühte voodisse. Selline väga imelik metsiku lääne lugu, kust ootad pigem seda, et kosilasel ähvardatakse perekonna juveelid eemaldada enne kui nad õele sõrmegi külge panevad, kuid see on selline vägagi modernne ja vabameelne pere. :D 

Aga Mary Rose, kes kodus on tuldsülgav draakon, võitlemas nii oma vendade kui ka metsas elava üksiku hullu naise eest, muutub Londonis taasleitud isa kodus puterdavaks alandlikuks lollikeseks. Järsku on kõik võitlus temast kadunud. Kuid õnneks tuleb ta siiski üks hetk taas mõistusele, võtab end kokku ning põgeneb tagasi vendade juurde. 

Lõpuks saavad ikka kõik kokku ja on lõpmata õnnelikud. Selline tore lihtne metsiku lääne armastusromaan. Armsad tegelased ja ladusalt jooksev lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar