2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 21. märts 2013

Stardust

Raamat: Stardust by Neil Gaiman (2006)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: http://www.goodreads.com/book/show/16793.Stardust Lootusetult armunud poiss, kes on poolenisti haldja päritolu, lahkub oma tavalisest Victoria aegsest Inglismaa külakesest, et minna otsima langenud tähte võlumaailmast. Täheks osutub aga vägagi ilus tütarlaps, kelle on vägagi tuline iseloom. Üheskoos sukelduvad nad seiklustesse, mis viivad neid kokku nõidadega, lõvi ja ükssarvega, kurje plaane pidavate haldjatest valitsejatega, õhus sõitvate laevadega, maagiliste reisimistega, tagasilööke andvate needustega, siduvate lepingutega, millesse on peidetud pääseteed ning kõige muu huvitavaga.
Fiction, humor, romance


Ma usun, et te olete näinud seda filmi, Tähetolm. Ja see raamat on tõlgitud ka eesti keelde. Kuid mina jõudsin raamatuni alles nüüd. 

Nii armas raamat, nii tore lugu ja nii kerge lugeda. Ja teate mis, kui ma tavaliselt ütlen, et miks, o miks ometi on tehtud sellest raamatust film, siis see on see koht, kus võib seinale suure punase risti teha, sest sellele raamatule on film palju juurde andnud.

Aga raamatut oli tõsiselt hea lugeda.

1 kommentaar: