2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 4. aprill 2013

Boomerang Bride

Raamat: Boomerang Bride by Fiona Lowe (2011)
Hinne: B
Matilda Geoffrey on riskeerinud kõigega armastuse nimel.
Ta lahkus Austraaliast, et olla koos oma armastatud Barryga – mehega, kes niitis ta virtuaalselt jalust. Nüüd, seljas pulmakleit, seisab ta üksi väikse Wisconsini linnakese peatänaval, ning asjad pole just nii läinud nagu paneeritud …
Linnas, et minna oma igaaastasele perekogunemisele, näeb Marc Olsen esmakordselt pruuti nagu Matilda – vaatamas üksisilmi poe aknasse, hoidmas võbisevat pulmatorti ning otsimas meeleheitlikult peigmeest. Marc ei ole oma kodulinnast just eriti heal arvamusel, kuid kohtumine Matildaga, kes on just avastanud, et tema online „peigmees“ on tal naha üle kõrvade tõmmanud, äratab temas millegi.
Matilda ei ole selline naine, kellega Marc on end ette kujutanud koos olema, ning Marc pole sugugi selline romantiline kangelane kellest Matilda alati unistanud on. Kuid kuna asjade imelikud liikumised lükkavad neid kahte kokku, siis peavad nad otsustama, kas unustada oma pettekujutelmad ning riskeerida oma südametega armastuse nimel?
Romance

Kunagi eelmine aasta nägin ma selle raamatu reklaami SBTB kodukal, ning otsisin siis ka raamatu, et ta lugemisjärjekorda panna. Nüüd siis lõpuks leidsin päeva, et seda raamatut lugeda :).

Tegu on väga lihtsa ja otsekohese armastusromaaniga – tüdruk on sattunud raskesse olukorda, mille käigus ta kohtub vägagi mitte abistada tahtva noormehega, kes siiski lõpuks vastu tahtmist teda aidata otsustab. Vaja veel natuke sugulaste ja linnakese elanike nügimist ning lõpuks need kaks ei suuda enam üksteiseta hakkama saada.

Kuid et kõik nii väga kerge ei oleks, lisame supi sisse ka kangelase õe, kes on just opilt tulnud, ning keda ihaldab endale linnakese vaikne politseinik. Vürtsiks tuleb otse loomulikult meie peategelased voodisse viia ja siis nad taas lahku ajada ning paar kuud mõtlemisaega anda. Valminud rooga serveerime ilusa maja taustal nelja lapsega.

Lihtne, otsene, etteaimatav ja soe lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar