2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 17. mai 2013

Armored Hearts

Raamat: Armored Hearts by Pauline Creeden, Melissa Turner Lee (2013)
Hinne: C
Kui noor ratastooli aheldatud lord päästab tüdruku, kes kukub puu otsast alla, avastab ta saladuse enda ja oma emapoolsete sugulaste kohta, mis võib viia ta sõtta olevustega, keda ta uskus olemas olevat vaid muinasjuttudes.
Tristan Gareth Smyth on kogu oma elu elanud aheldatuna Wavely Parki, jäädes sinna üksi ajaks kui ta vanaisa käib reisidel Londonis, ja seda kõike selle neetud ratastooli pärast. Siis kukub talle sülle Ameerika pärijanna, sõna otseses mõttes, ning Gareth peab leidma võimaluse kuidas hoida eemale tütarlapsest, et kaitsta oma saladust ning ka kõiki teisi teda ümbritsevaid inimesi, kuna keegi on saatnud palgamõrtsuka teda tapma.
Paranormal, Romance, YA, History, Steampunk

Noh, tore lihtne muinasjutt, kuhu on sisse kirjutatud natukene Stempunki, kuid enamasti on ta siiski üks muinasjutt, mis on liialt etteaimatav, liialt lihtsate sündmuste lahendustega. Lühilugu noh, vaid 155 lehekülge. Õnneks on mul veel paar Steampunki raamatut valikus, äkki saab sealt toredama kogemuse.

Aga jah, et siis üks lordihakatis, kellel jalad ei tööta (ta saab seista ja hüpata, kuid ei saa kõndida – seriously!?!?!) on kogu maailma peale tige ja lükkab end ringi mööda külakest, mille ligidal nende härrastemaja on. Ainuke inimene kes talle tähtis on ja kellega ta saladusi jagab, on ta aastaid noorem tädi. Ja siis ühel päeval, kui ta on 14, palub üks tüdrukutirts tal vahti pidada sellel ajal, kui ta ise puu otsa ronib, ning siis pudeneb ta sealt muidugi alla, kuid Gareth ei lase tal surnuks kukkuda, vaid tormab välja oma ratastoolist ning päästab tüdruku.
Möödub aastaid, Gareth pole rohkem tüdrukut näinud ja ta tädi on jõudnud neiuikka. Gareth on koos oma õpetajaga õppinud mõõgaga võitlema ja oma leitud võimeid kasutades asunud ka oma küla salapäraseks valvuriks – Lendavaks Rüütliks.
Neile on külla tulnud üks Ameerika uusrikaste pere ja Garethi vanaisa lepib kokku, et Gareth ja Jessamine abielluvad, selleks et päästa nende pankrotistunud pere. Gareth on maruvihane, kuid selleks et vanaisale heameelt teha, neid kõiki näljast päästa ning ka oma tädile anda võimalust õnnelikuks eluks, ta siiski nõustub.
Kuid siis saavad alguse ka tapmiskatsed, kahtlustused, segadused, suurte saladuste avaldused ja liiga lihtsad lahendused.
Ausalt, see on üks vägagi lapsik lugu, kuid kui vaadata, kes on autorid – noh see raamat ongi mõeldud lastele, üheks korralikuks õpetlikuks kristlikuks paranormaalseks looks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar