2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 11. juuni 2013

Binding Agreement

 Raamat: Binding Agreement (Just One Night #3) by Kyra Davis (2013)
Hinne: C
Üks metsik öö Vegase hotellis muudab Kasie elu täielikult. Seks võimuka, seksika võõraga sunnib teda uuesti läbi mõtlema oma eesootava abielu ning ka palju muud oma elus.
Mida rohkem see afäär ähvardab ta töökohta ja mida rohkem seksikas biljonäär Robert Dade tema elu üle kontrollima hakkab, tuleb Kasiel otsustada, kas see tee mida mööda tema kirg teda edasi viib on ikka see tee mida mööda ta tahab minna. Kasie on lummatud Roberti kingitud võimust, edust ning seiklustest. Ta kaotab end tunnetesse, mida Robert suudab temas äratada vaid ühe puudutusega, kuidas ta suudab panna Kasie enda järele igatsema vaid ühe pilguga. Kuid kas Kasie saab endale seda absoluutset võimu ja naudingut lubada? Ning kas ta tegelikult ikka tunneb seda meest, kes suudab talle anda kõike mida ta vaid soovib … või on ta siiski tema jaoks lihtsalt üks võõras?
Romance, Erotica, MLAK

Ja saigi Just One Night sari (esimesed raamatud The Stranger ja Exposed) läbi.

Mäletate, ma ütlesin, et kuna need raamatud pole väga paksud, siis peab see viimane raamat olema väga kiire ja plahvatuslik, et heale algusele head lõppu pakkuda. Kahjuks ei olnud viimane raamat kahe esimese vääriline.

Jah, endiselt oli see Vibrator BookClub raamat, selles pole küsimustki. Kuid kui teistes raamatutes oli ka muu lugu tugev, siis kolmas jättis soovida. Ma nõustun, et lugu on endiselt põnev ja samas ka vihaleajav, kuid seekord see vihaleajav osa oli see mis rikkus raamatu minu jaoks. Mulle sobis esimese kahe raamatu puhul see, kui tugevad isiksused olid Kasie ja Robert. Jah Kasie oli lasknud oma endisel kihlatul endast tankiga üle sõita, kuid ta oli piisavalt tugev, et püsti tõusta, tolm pintsakuäärelt raputada ja edasi minna. Kuid selles raamatus – Kasiest saab arktiline nõid ja Robertist diktaator, kes sammub üle laipade … mida kuradit, kust see siis nüüd tuli, järsku oli tegemist kahe täiesti võõra inimesega, keda poleks küll osanud oodata. See oli kohe nii võõras ja nii vale. Ja siis järsku saab Kasie taas oma inimsüdame tagasi ja teeb 180 ° pöörde oma elus – lahkub töölt, jätab Roberti maha (seda teeb ta selle raamatu jooksul suisa kaks korda), vabandab kõigi ees, kellele on pähe istunud – Ameerika mäed ja seda mitte Linnanmäel vaid Tšehhi lunapargis.

Raamatu lõpp on ka nõrk … jah Kasie ja Robert saavad taas kokku, taaslavastavad oma esimese ühise öö … ja ongi kõik! Miks kurat on raamatu nimi Siduv Leping kui tegelikult jääb kõik lahtiseks. Arvestades kuidas nende kahe tunded selle raamatu jooksul käisid seinast seina, siis võivad nad vabalt sealt hotellitoast taas võõrastena lahkuda ja pole midagi siduvat.

Ma pettusin kolmandas raamatus – kuid kõik kolm kokku oli ju päris hea sari, lihtsalt see kolmas osa tundub natuke nagu võõraslaps teiste kahe kõrval.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar