2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 10. juuni 2013

Faking It

Raamat: Faking It (Losing It #2) by Cora Carmack (2013)
Hinne: B
Mackenzie „Max“ Milleril on probleem. Ta vanemad on tulnud linna etteteatamata, ning kui nad näevad ta juuksevärvi, ta tätoveeringuid ja kõrvarõngaid, võivad nad tast lihtsalt lahti öelda. Ja mis veelgi hullem, nad arvavad, et neid tutvustatakse toreda, hästikasvatatud poisssõbraga, mitte aga tüübiga, kelle nimi on Mace, kelle on kaelal tätoveering, ning kes on bändis trummar. Kõik Maxi valed tunduvad ta ümber kokku varisevat, kuid siis kohtub ta Cadega.
Cade kolis Philadelpiasse et näidelda ning jätta oma probleemid maha Texasesse. Kuid kuni selle hetkeni, on ta probleemid endiselt temaga ning tal pole just palju olnud võimalust lavale pääseda. Kui Max talle kohvikus ligi astub ning teeb talle hullumeelse ettepaneku mängida ta poisssõpra, nõustub ta talle pakutud rolliga. Kuid kui Cade on oma osa natuke liiga hästi mänginug, tuleb neil oma pettust jätkata. Ning mida kauem nad oma suhet teesklevad, seda tõelisemaks see tundub muutuvat.
Romance, YA

Tegemist on siis Losing It järjega. Cade on eelmise raamatu kangelanna Blissi parim sõber, kes oli Blissi armunud. Nüüd siis on Cadel võimalus oma südamevalust üle saada ja oma endiseid tundeid uue pilguga vaadata. Max on üks korralik mässaja, kes on kunagi olnud vanemate musterlaps, kuid ühel hetkel ei suuda ta enam sellele survele vastu pidada, kolib kodunt ära ja hakkab mässama, vaikselt, vanemate teadmata, sest nende ette ilmub ta endiselt peaaegu nagu enne. 

Cade ja Max mõjuvad üksteisele hästi, nad mõlemad vaatavad oma elu uue pilguga ja mõlemad on valmis muutusteks, mida nad üksteise ellu toovad.

Selline tõsiselt tore armastusslugu – naljakas, napakas ja armas.

Kogu raamatu lugemise aja kummitas mind mõte, et ma olen nagu kuskil juba seda Maxi lugu lugenud – vanem õde on surnud ja ta on vanemate meeleheaks võtnud üle selle vanema ja parema lapse rolli, kuni teatud hetkeni. Ja siis kui raamat läbi sai, siis mulle meenus, kus selline lugu juba olnud oli. See oli nimelt raamatus Exposed sarjast Just One Night.

Aga muidu oli tegemist toreda suveraamatuga (kuigi tegevust toimub jõuluajal :)).
Eks saab näha kellest siis järgmine raamat Finding It saab olema, kandidaate oleks sellest raamatust nii mõnigi võtta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar