2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

pühapäev, 30. juuni 2013

Their Virgin Hostage

Raamat: Their Virgin Hostage(Masters of Ménage #5) by Shayla Black and Lexi Blake (2013)

Hinne: C


Üks röövitud pruut.

Kinley Kohl on nõustunud abielluma rikka Greg Janseniga, et oma pere päästa. Tema pulmapäev peaks olema õnnelikuim päev ta elus ... kuid ta ei armasta oma tulevast abikaasat. Ning ta ei saa teisiti kui mõelda, et kas ta mitte ei tee viga. Kuid sellelgi vaatamata ei ole ta nõus oma lähedasi alt vedama. Kuid vaid natuke enne kui toimuks laulatus, ta röövitakse – ning ta elu muutub täielikult.

Kolm sihikindlat palgasõdurit

Dominic Anthony on aastaid oodanud võimalust oma õe mõrtsukale kätte maksta. Ta teab et Greg Jansen on süüdi, kuid ta vajab tunnistajat, et oma süüdistusi tõestada. Janseni uus pruut on suurepärane pantvang. Kinley Kohl räägib talle kõik ... või siis. Kuid tema kaks äripartnerit pole asjas nii kindlad. Law ja Riely Anders kahtlustavad, et Kinley on süütu kõrvalseisja. Ning Law on ka arvamusel, et just tema võib olla see naine, kes saaks nende kõigi kolmega hakkama.

Sihtmärgist aardeks.

Keset metsikut Alaskat püüavad kolm meest Kinleyd rääkima panna, kuid avastavad temas hoopis tugeva ning süütuma hinge, kui nad arvatagi oskasid. Üheskoos õhutavad nad Kinleys lõkkele iha ning Kinleys saab nende naine. Kui oht jõuab neile järele, mõistavad mehed, et nad kas peavad päästma Kinley või siis kaotavad nad oma elu armastuse igaveseks.

Erotica, Romance, MLAK



Et siis viies raamat sellest sarjast. Ja ma loodan, et see on ka viimane raamat sellest sarjast, sest see kõik muutub juba tõesti IGAVAKS.



Nagu ma juba eelmise raamatu (Their Virgin Princess) puhul ütlesin, siis on loo käik pea üksühele eelmiste raamatute loo käiguga – Tegelased: üks kahekümnendates neitsi, kolm sõpra/venda/ relvavenda; tegevuskoht: kuskil mitte just päris tsivilisatsioonis, kuid siiski ligipääsetav paharitele; eluohtlik situatsioon, mille käigus on meie kangelastel aega mängida mängu „Leidke üles neitsinahk“ ja valmistada meie kangelannat ette ka kõigiks muudeks võimalikeks seksimängudeks, mida kolm meest ühe tüdrukuga mängida võivad. Kui siis kord eluohtlik seisukord on möödas ning pahar on saanud oma palga, arvad kangelanna kas seda et teda ei armastata, et ta ikka ei sobi oma meestega, või on tal siis mõni muu ajuvaba eksiarvamus kogu situatsioonist ja seega jääb ta üksi nutma, kuni kõik kolm kangelast tema juurde tormavad, talle oma igavest armastust vannuvad ning nad kõik neljakesi päikseloojangusse ratsutavad. Järgmistes raamatutes kindlasti vihjatakse selle raamatu kangelastele, nende rasedale naisele ja võimalikule kümnele järglasele.



Ühesõnaga – ma loodan, et rohkem selles sarjas raamtuid ei ole ja kui ka neid tuleb veel, siis ma ei viitsi neid enam lugeda. Ainuke põhjus, miks ma seda seegi kord lugesin oli see, et ma ei suutnud end ikka veel üleeelmise raamatu masendusest välja tõmmata, seega vajasin midagi kerget ja erootilist, et mõtted mujale viia.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar