2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 3. juuli 2013

Nothing But Trouble


Raamat: Nothing But trouble by Trish Jensen (2013)

Hinne: C


Ta on imeilus, rikas, seksikas, ülimalt kena, ning täielikult tüdrukusse armunud. Seega, milles on probleem?

Laura Tanneri ennustajast sõbranna ennustab, et Laura on peagi kohtumas oma printsiga – oma unistuste mehega. Kõvasti tööd rabava baariomaniku jaoks pole see just eriti usutav jutt, kuna ta suudab palju paremini hakkama saada tülinorivate baarikülastajatega kasutades oma enesekaitse oskusi, kui libekeelsete rikaste pärijatega. Kuid eliitülikooli lõpetanud jurist Brandon Prince (prints!!) Laura baari sisse astub, tuleb naisel tunnistada, et Brandonile on raske vastu panna. Brandon taipab aga peagi, et see armas, naljakas, võimukas naine on täpselt see keda ta alati ihaldannud on.

Brandon on naiste moosimises ekspert ning isegi selline rakse pähkel nagu Laura ei saa teisiti, kui peab peagi tema võludele alluma. Enne kui Laura arugi saab, mis toimub, on Brandon meenutanud ta romantiliselt seiklusele, mis on täis naeru ning kirge. Pimestatuna hakkab Laura peagi uskuma, et äkki ta ongi leidunud oma printsi.

Kuid on siiski üks probleem: Brandoni võimukas ema on harjunud naistega, kes ajavad taga nende pere raha, ning ta on valmis milleks iganes, et taas ühte rahaahnet naist oma poja elust minema ajada. Kui mees on see, keda sa kunagi eales igatsenud oled, kuidas saab ta ka samal ajal olla suurim probleem?

Romance,



Lühiiseloomustus sellele raamatule ... kui olete lennujaamas, ning teil on ees ootamas umbes viie tunnine lend, ostke see raamat olematu raha eest. Maandudes ulatage raamat kellelegi, kes on just lennukile minemas ja unustage, et te kunagi üldse seda raamatut näinud olete.



Tõsiselt mõttetu lühilugu.

Nothing But Trouble on Laura baari nimi ja tema isa ütles talle seda tema kohta lapsepõlves palju.

Brandon on tüüpiline rikaste laps, kes on käitunud vastavalt vanemate soovidele kuni teatud hetkeni, ning on nüüd siis otsustanud mässama hakata.

Loo ülesehitus on vääriline keskooliõpilase esimesele kirjutamise katsele – konarlik ja kiirustatud uskumatult ideaalse lõpplahendusega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar