2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 15. august 2013

Keeping Her

Raamat: Keeping Her (Losing It #1.5) by Cora Carmack (2013)
Hinne: B
Garrick Taylor ja Bliss Edwards on suutnud leida oma õnneliku lõpu vaatamata nende võrdlemisi … hmm … keerulisele algusele. Sellega võrreldes peaks olema vanematega kohtumine käkitegu, onju?
Kuid sellest hetkest alates kui nad Londonis maanduvad ootavad neid ees üha uued katsumused: rahulolematu tulevane ämm, rohkem kui üks (peaaegu) väike viga ning arusaamine, et äkki nad nagu polegi päris valmis neid ees ootavaks tulevikuks.
Tuleb välja, et ainus asi mis on raskem kui armastuse leidmine on armastuse hoidmine.
Romance, NA

Keeping Her on Cora Carmacki sarja Losing It esimese raamatu Losing It ja Faking It vaheline lühilugu. Esimene raamat oli Garricki ja Blissi (õppejõud ja tudeng, lavakool) tutvumisest. Teine raamat oli Blissi parima sõbra Cade ja mässava tudengi Mackenzie lugu. Käesolev lühilugu läheb taas tagasi Garricki ja Blissi juurde.

Tavaliselt on sellised lühilood sarjade sisse kirjutatud selleks, et kas seletada midagi, või tutvustada kedagi/midagi või meenutada midagi või siis lihtsalt siduda tegelastega mingi tore lugu. Miks see lühilugu kirjutatud on ma tõesti ei mõista. Siin tuletatakse taas meelde kuidas noored esimeses raamatud tutvusid, kuidas nende armastus lõkkele lõi, tutvustatakse Garricki lapsepõlvesõpru ning väga kriitilisi vanemaid. Tibakene räägitakse ka Londonis kuid põhiline aur läheb siiski pidevale „Abiellu minuga?“ küsimusele, pabistamisele, kas vanemad ikka võtavad Blissi vastu ning väikesele raseduse hirmule. :) Äkki kartis sarja autor, et lugejad on juba unustanud esimese raamatu peategelased. :)

Ei olnud just kõige parem lugu, kuid väga hull polnud ka. Kiire 100 lehekülge lugemist.

Oktoobrist on oodata sarja järgmist raamatut Finding It.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar