2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

laupäev, 10. august 2013

Forged in Dreams and Magick


Raamat: Forged in Dreams and Magick (Highland Legends #1) by Kat Bastion (23. september 2013)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: http://www.goodreads.com/book/show/18049965-forged-in-dreams-and-magick
Isobel MacInnes ärkab tänapäevases Californias, sööb lõunat keskaegsel Šotimaal ning kümme päeva hiljem on ta armunud ning oma uude kodusse. Kuid saatuse hoolimatu pöörde tõttu kaotab ta nad ühe silmapilguga ...

... et leida end siis oma teise hingesugulase käte vahelt ...

... Isa saatus sunnib teda balantserima kahe elu vahel, mis on üksteisest eraldatud kümnete sajanditega.

Ta on šokeeritud ajaloo alustalasid, ja ka kõike muud, raputavatest avastustest.

Isobel, andekas arheoloogiatudeng paisatakse kahte iidsesse maailma ilma hoiatuseta ... ega tema käest luba küsimata. Tema särtsakas hing peab sellisele väljakutsele vastu. Kuigi ta on täielikus masenduses, kuna kontroll on ta käest kadunud, armub ta siiski ülepea kaela. Kaks korda.

Ta annab endast parima, et kohaneda kahe liidri uskumatutele nõudmistele – üks neist on kolmeteistkümnenda sajandi maaomanik Šoti Mägismaalt ning teine Piktide hõimuvanem esimese sajandi Šotimaalt. Isobell muutub senisest akadeemikust, kelle peamine eesmärk on olnud arheoloogilise tunnustuse omandamine, naiseks, kelle kõik püüdlused on suunatud oma armastatute heale käekäigule, ning lõppkokkuvõttes saab temast kartmatu sõdur, kes on valmis riskima kõigega, et vaid omasid kaitsta.

Romance, Paranormal, Time travel, Scotland

Kui ma selle raamatu tutvustust esimest korda NetGalleys lugesin, siis meenutas ta mulle koheselt ühte mu lemmiksarja – Outlander, Diana Gabaldon. Jah, see lugu ei lähe küll nii sügavuti, ei ole hoia sedavõrd kinni reaalsest ajaloost ... kuid see on siiski raamat ajarännakust, armastusest, Šotlastest. Kuid see pole kõik :)

Ühel hetkel tundsin ma ära veel ühe oma lemmiksarja – Fallen Angels, J.R. Ward.

Seega võtke need kaks sarja, segage neid omavahel, lisage natuke erootikat ja saategi selle raamatu. Hea raamatu. See on hea lugu, head tegelased, taaskord Šotimaa ja ilus armastus. See on esimene raamat sarjast, seega ma loodan, et järgmises raamatus saame me teada, mis saab edasi mõningate selle raamatu tegelastega ... kuhu nad kadusid ja kas nad kunagi veel kohtuvad ... või siis tulevad veel täiesti uued tegelased mängu.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar