2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 3. september 2013

The Awakening: Aidan

Raamat: The Awakening: Aidan (The Awakening #1) by Abby Niles (2013)

Hinne: C


Kas igavene armastus on õnnistus või needus?

Pärast seda kui segaverenile muunduja Dr. Jaylin Avgar on aastaid nõustanud leinavaid muundujaid, on ta ise muutunud väga kriitiliseks muundujate paariminekute koha pealt. Ta tahab abielluda inimesega ning unustaga kogu see igavese armastuse jama. Siis kohtud ta Aidan O'Connelliga, vihaleajavalt pohhuistliku muundujaga, kes esindab kõike seda mida Jaylin ei taha. Kuid siiski, mida rohkem Aidan Jaylini taga ajab, seda enam hakkab Jaylin temaga tuleviku ihaldama. Ainult üks asi seisab veel nende vahel: surm. Kas ta suudab üle saada hirmust, et ta võib Aidani kaotada sellel ainsale kindlale asjale meie elus?



Miljonärist konsultant, Aidan O'Connell teab et ühel päeval kohtab ta naist, kes äratab temas vastupandamatu paaritumise instinkti. Kahjuks osutub selleks naiseks Jaylin, kes ei karda talle öelda, mida ta võib oma n.n igavese armastuse jutuga teha. Kui Jaylin ta eemale lükkab, võtab Aidan kasutusele meetodid, mille eest Jaylin enam põgeneda ei saa. Nende lähedane kontakt paneb nende instinktid ülereageerima. Kas Aidan suudab kontrollida oma vajadusei kuni ta on kindel et ja Jaylin on valims nendevahelist sidet tunnistama, või saadab hetkeline nõrkus Aidani igavesse põrgusse?

Paranormal, Erotica


Oli aeg kus ma küsisin Netgalleist iga raamatut, mis tundus kasvõi natuke huvitav, ja kui tegu oli armastusromaaniga, siis seda enam olin ma huvitatud. Sedasi sai igasugust saasta küsitud. Alguse asi, nüüd olen juba valivam :).



Seekord on siis taas tegemist ühe vägagi igava paranormaalse erootika romaaniga. Sisu on nagu ikka täis kirge, armastust, arusaamatusi, peategelaste erinevaid maailmavaateid, tunnistusi, ja õnnelikke lõppe. Lisaks oli hunnik uusi termineid muundujate maailmast, mis jätsid mulje nagu oleks olemas ka eelnev raamat kus seletatakse rohkem selle muundujate maailma põhitõdesid.



Mis mind kõige enam vihale selle raamatu juures ajas, oli kangelanna pidev soigumine sellele teemal, et ta ei taha omaks võtta seda muundujate igavese armastuse juttu kuna ta ei taha üksi jääda peale oma kaaslase surma, nagu see oleks kindel värk et peagi ta kaaslane sureb. Tõsiselt! Kas ta ise oli surematu või? Ta oli õppinud psühhiaater, seega võib taas tunnistada, et kõige rohkem vajavad psühhiaatri abi psühhiaatrid ise.



See oli üks selline lihtne ühe päeva/paari tunni lugemine, mille võib vabalt ka lugemata jätta. Kas ma loen sarja järgmisi raamatuid? Võib-olla, kui mul midagi muud lugeda pole, kuid õnneks on mul alati midagi muud lugeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar