2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

teisipäev, 31. detsember 2013

Ask Me to Stay

Raamat: Ask Me to Stay (Homeland #1) by Elise K. Ackers (2013)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/17730570-ask-me-to-stay

Kui pere tabanud tragöödia pahapoisi Ethan Fosteri taas koju toob, ei oota teda seal soe vastuvõtt. Väikses Hinterdowni linnas tähendab maine kõike – Ethan on oma maine juba ammu rikkunud. Keegi ei taha teda sinna, eriti mitte Sam O'hara, tüdruk kelle ta väikelinna maha jättis.

Kuigi nende kahe vahel on endiselt tugev tõmme, ei taha Sam taas südamevaluga riskida. Ja Ethan hoiab endale saladust, mille ilmsiks tulek võib rikkuda kogu nende pere maine. Kas linnakese elanikud andestakasid talle kunagi? Kuid mis on veelgi tähtsam, kas need keda tema armastab, laseksid teda veel kunagi endi südamete ligidale?
Romance, Australia
See on üks NetGalleist leitud lühilugu.

Ei midagi erilist. Üks vägagi tüüpiline armastuslugu. Üks peategelane teab midagi, mida ta kiivalt enda teada hoiab, sest millegi pärast arvab ta, et kui ka teised seda teaksid, siis saaks see maailm millega ta harjunud on otsa.
Seega on noormees kodust põgenenud ja tagasi tulnud vaid siis kui kodus on suuremad sündmused: venna pulm, vennalaste sünd, vennanaise poe avamine ja vennanaise surm.
Kuid vaatamata sellele et Ethan on olnud aastaid eemal võtavad vennalapsed ta kohe omaks ning tal pole südant neid taas üksi jätta. Ja kuna ka ta kunagine armastus Sam hoiab endiselt küünalt nende armastuse soojendamiseks, siis on tal veel ka teisigi põhjuseid koju jääda.
Selline hüplik ja imelik lugu, kus vaid 130 lehekülje peale on kokku pressitud palju infot.
Ei midagi erilist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar