2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 27. detsember 2013

Honey Pie

Raamat: Honey Pie (Cupcake Club #4) by Donna Kauffman (2013)
Hinne: C
Mocha Chocolate Chip… Caramel Fudge…Strawberry Lemonade…Butter Rum… Kui tegu on naistega Cupcake klubist, siis pole mitte miski pahe.
Kui Honey D’Armouvell pärib väiksel Sugarberry saarel kinnistu, on ta valmis alustama seal oma täiesti uut elu. Ta plaan on lihtne – luua endale kodu, avada pood, ning võib-olla leida lõpuks ka koht, kuhu ta kuuluks. Kuid see maja, mis on nüüdsest tema omanduses, on välja renditud ei kellelegi muule kui Babycakes pagariäri omanikule, mis tähendab seda, et Honey poekese koht on juba hõivatud. Honey pole päris kindel kuidas ta saaks oma juuri mulda matta kui tal pole isegi kuhugi oma taimi istutada. Kuid seksikas, pehmesüdamega mehaanik Dylan Ross tahab kohe väga aidata. Dylan on täpselt see mida Honey on arvanud, et ta võiks ühelt mehelt tahta, ning iga järgmine suudlus on üha keelitavam …
Üsnagi peagi saab ka Honeyst üks tähtis koostisosa Cupcake klubis. Kuid kas Dylan suudab teda veenda, et tähtsaim osa mida Honey vajab on Dylani armastus?
Romance, Food, Fiction

Miks neljas raamat, kus on esimesed kolm – tegu taas ühe Netgalley raamatuga ja teised kolm on juba ammu ilmunud ja seekord ma arvasin, et ei hakka esimesi raamatuid ette lugema, katsetan, kuidas oleks lugeda vaid viimast.

Pole hullu, ei tekkinud kordagi sellist tunnet, et miski oleks nagu puudu jäänud või segaseks. Tegu on ühe traditsioonilise armastuslooga – poiss näeb tüdrukut ja nad armuvad, kuid ei julge oma tundeid kohe välja näidata, sest kummalgi on oma saladused, mida nad kardavad ilmsiks tulla. Kuid loodus (ja raamatu autor :)) ei lase neil üksteiseta olla. Puiklevad vastu mis nad puiklevad, kuid ega nuttes üksi kergem olla ole, seega saab lõpuks Honey üle oma hirmust inimesi puudutada (ta on sensitiiv, kes näeb asju, kui ta inimesi puudutab) ja Dylan saab üle oma valehäbist perekonna päranduse pärast (ta isa ja vend olid jõhkardid joodikud, kellest üks end surnuks jõi ja teine vanglas tapeti) ning leiavad oma õnneliku lõpu.

Otse loomulikult on Honey nohiku/hippi välimusega väike tagasihoidlik tütarlaps ja Dylan pea kaks meetrit pesulauast kõhulihastega mehine mees, ning ka teised mehed saarel on kas GQ modellid või armsad vanahärrad, sest Sugarberry saarel ei ole tavalisi mehi, kuid naised on kõik väiksed ja armsakesed – klassika. Aga sellelegi vaatamata loetav raamat, kuid ma ei usu, et ma otsin aega et ka eelnevad raamatud läbi lugeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar