2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 31. detsember 2013

Matchpoint

Raamat: Matchpoint (The Matchmaker #2) by Elise Sax (2013)
Hinne: C
Lõhikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/16127234-matchpoint

Sellest ajast saati kui Gladie ühines pere kosjasobitamise äriga, mille juhiks on tema ekstsentriline vanaema Zelda, on Gladie ka ise endale armastust otsinud. Kuid kui teda tabab talumatu hambavalu leiab ta end peagi hambaarsti toolist, mis on viimane koht, kus ta tahaks olla. Kuid tal pole õnne. Kui ta tuimestuse uimast välja tuleb avastab ta mitte ainult seda, et ta hammas valutab endiselt, vaid ka seda et ta hambaarst on surnud – ning peamine kahtlusalune selles mõrvas on hambaarsti vastuvõtu assistent Belinda, kes on ka Gladie esimene kosjasobitamise klient. Seega saab see Gladie ülesandeks, leida Belindale mees ning hoida teda ka vanglasse minemast.

Ja kui ka see pole veel piisavalt häiriv, siis lisaks on ka veel kaks suurepärast meest võtnud nõuks Gladie tähelepanu endale saada: Spencer, kohalik naistemehest politsei ülemus ja Holden, Gladie salapärane naaber. Ja ega Gladie ei kurdagi kui tal on paar või rohkem kui paar abikätt kui ta satub oma uurimiste tulemusel vastamisi ohtlike kultuse jüngritega.
Romance,

Taas kord üks NetGalley leid, selle pärast pole ma ka esimest lugu lugenud.

Vaadates kaant lootsin ma lugeda ühte toredat kolmiku lugu, kuid tegu on lihtsalt ühe armukolmnurgaga.

Aga muidu – tegevus toimub väikelinnas Canne, mis asub Californias mägede vahel. Kas süüdi on siis sealne mägede õhk või vesi või see dieedi tee mida nad kõik joovad, kuid kogu selle külakese inimesed tunduvad pidevalt pilves hõljuvat. Tõsiselt! See oli nagu unenägu, kus kõik toimub absurdselt, ootamatult, uskumatult, segaselt. Iga natukese aja takka tekkis mul tahtmine küsida – are you high? Selle linnakese hümn võiks vabalt olla Lucie in a sky with diamonds.
Teistmoodi võiks iseloomustada seda lugu kui tänapäevase Miss Marlple lugu, kus ta ei taha tegelikult olla Miss Marple ja ta ei suuda hoida ühtegi töökohta kauem kui paar nädalat, kui niigi kaua. Lisaks sellele on meie Miss Marple armunud inspektor Lestradesse kuid ta ei taha olla armunud inspektor Lestradesse, sest pool linna on armunud temasse ning nii mõnigi neist on valmis milleks iganes, et Lestrade endale saada. Ning lisaks Lestradele on meie Miss Marplel ka salapärane naaber, kes on küll suurepärane suudleja kuid tema saladused ei lase Miss Marplel rahulikult olla.
Üks imelik lugu, ma ei kujuta ettegi mis veel esimeses raamatus oli, või siis oli see imelikus tingitud sellest, et tegu oli ARC versiooniga sellest raamatust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar