2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 6. jaanuar 2014

Love Gone Mad

Raamat: Love Gone Mad by Mark Rubinstein (2013)
Hinne: B
Kui südamekirurg Adrian Douglas ja Megan Haggarty, kiirabiõde, kohtuvad haiglas kus nad töötavad, pole neil kummalgi aimugi millisesse ussipesasse nad on sattunud. Nende mõlemiga hakkavad toimuma imelikud ning hirmuäratavad asjad; keegi on neid mõlemaid sihikule võtnud – ning nende jälitaja pole lihtsalt tark ning osav, ta on ka vandunud kättemaksu reetmise eest. Kui asjad hakkavad juba vägagi kontrolli alt väljuma tuleb Meganil ja Adrianil oma elude eest võitlema asuda.
Romance, Thriller

Raamat algab nagu iga teine armastus romaan – mees on aastaid põdenud oma abikaasast lahku minekut, kuid nüüd kohtub ta naisterahvaga, kes on ilus ja tark ning sobib talle suurepäraselt. Ka naine on läbi elanud raske lahutuse ning aastaid üle oma õla vaadanud, ega ta eks mees taas tal jälil pole. Pärast pikka üksi olekut on need kaks taas lootma hakanud, et äkki on õnn neile lõpuks naeratanud.

Kuid … saatus on üks külm ja kaalutlev nõid ning kui ta juba kord on hakanud kellegi eluga mässama, siis teeb ta seda ka edaspidi.

Ja pealegi … teate ju küll, et geeniusest hullumeelsuseni on vaid üks samm ning kui sellesse võrrandisse segada veel ka armastus siis on loo lõpp alati dramaatiline.

Seega kui Megani eks taas välja ilmub muutuvad asjad vägagi ohtlikuks – nimelt on Conrad hull geenius, kellel on erakordne kuulmine, haistmine ja IQ. Ta on salakaval ohtlik hull, kes suudab ära petta ka kogenud psühholoogid. Ja kuna meie ühiskond on ju väga humaanne siis ei panda teda mitte vangi selle pärast, et ta püüdis tappa oma endist naist ja tema uut kallimat vaid hoopis hullumajja, kus tal on väga kerge arstid ümber oma väikese sõrme keerata ja oodata õiget hetke, et minna oma kinnisideed ellu viima. Õnneks ei usalda teda mitte kõik arstid.

See oli üks väga põnev ja hästi kirjutatud kriminaalromaan!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar