2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 20. jaanuar 2014

Take a Chance

Raamat: Take a Chance series 1-4 by Diane Alberts (2013)
Hinne: B
Try Me
Mis juhtub Vegases … võib viia armastuseni.
Seersant Jeremy Addisonile oli vaja vaid ühte meeletut ööd, et mõista, et Vegas oli olnud halb mõte.
Verine. Sinikates. Veepuuduses. Hüljatud keset kõrbe mööda tühja teed kõndima. Ainus võimalus kuidas see kõik võiks veel hullemaks minna on see kui ta päästjaks osutub ta endise parima sõbra õde … tüdruk keda ta on armastanud lapsepõlvest saati.

Viimane inimene keda Erica arvas leidvat teeservalt keset kõrbe on ta kooliaegne armastus. Ta pole Jeremyt näinud seitse aastat – sellest ööst saati, kui poiss tunnistas talle, et ta teda armastab ja Erica selle peale minema jooksis. Jeremy kaotus oli olnud viga, kuid tema igatsemine praegu võiks lõppeda katastroofiga, kui Jeremy avastaks millist saladust Erica varjab, saladus mis on kõik teised mehed tema elus põgenema pannud. Kuid kui see pikka ja tätoveeritud mereväelane on kindlalt nõuks võtnud tõestada, et ta on alati truu olnud, kas suudab Erica ta lähenemiskatsetele eitavalt vastata … või alistub ta ning laseb armastuse taas oma südamesse?

Love Me
Thomas Jones on tulnud Vegasesse et kindlustada oma firmale taas üks projekt. Kuid kui teisele poole lauda istub ilus ja sensuaalne Brianna Faulk, et tema ettepanekut kuulata, kaob Thomase soov võimalikult kiiresti Vegasest taas lahkuda hoopis vajadusega naisele veelgi lähemale saada. Kuid Brianna ei anna ahvatlustele nii kiiresti järele.

Brianna teab et kui ta läheb kohtama Thomasega seab ta oma töö ohtu, kuid Thomas on hulluksajavalt järjekindel ning Brianna lihtsalt ei suuda talle seda ühte kohtingut keelata. Kuid see on ka kõik mis see olla saab: üks kohting. Kuna Brianna peab kaitsma oma töökohta ning oma saladusi, tuleb tal kõigest muust loobuda isegi kui talle pakutakse elu millest ta isegi enam unistata ei osanud.

Play Me
Isegi kõige kindlamad plaanid võivad metsa minna.
Üksikema Kiersten Worth teab, et parim võimalus lahti saada mahajäetud pruudi masendusest on veeta aega pudeli šampusega ning kohustustevaba seksiga … ja Garrett Kelly on just selline kauaaegne sõber ja ta poja korvpalli treener, kes võiks selleks ülesandeks sobida.

Garret tahab sellelt eriliselt ahvatlejalt palju rohkem kui juhusliku suhet, kuid ta ei oleks kunagi arvanud, et see rohkem võib osutuda ootamatuks raseduseks. Kui ta tuleb siis välja ebatavalise lahendusega – kolida kokku ning kasvatada nende last koos – tuleb Kierstenil otsustada, kas ta on valmis oma kaitseid alandama ning südant avama mehele, kes on salaja teda juba aastaid armastanud, või kaotab ta Garretti igaveseks.

Take Me
Hommikuks abielus …
Professionaalne südametemurdja Mike Worth naudib jahti – ning tantsjia Morgan Collins kujutab endast tema unelmate saaki. Kuid oma üksiku mehe staatusest pole ta mingil juhul nõus loobuma … isegi mitte ühe suurepärase pikajalgse sädelevate silmadega punepea jaoks. Seega kuidas sai ta lasta ühel joogi rohkel Veegase ööl lõppeda Jah ütlemisega Ei mingil juhul asemel?

Morgani elu on keerelnud ümber ta karjääri ning tal polnud mingit plaani ühelgi mehel end sellesse segada – isegi kui Mike pani ta mõtlema tema armastuse reeglite üle. Mike õhutusel nõustus ta vastumeelselt järele andma hetkemeeleolus tekkinud abielu võimalusele. Kuid kui nende katse mesinädalad läbi saavad, kas ta valib tantsu ning jätab oma unustamatu abikaasa maha?
Romance, Comedy


Ok, alustagem sellest kuidas kõik nende raamatu tegelased on üksteisega seotud.

Esimese raamatu Jeremy ja Erica on lapsepõlvesõbrad. Erica vend Thomas on Jeremy parim sõber.

Teises raamatus on siis Thomas ja Brianna. Thomas siis Erica vend ja Brianna uustulnuk.

Kolmandas raamatus on Kiersten ja Garret. Kiersten on Brianna noorem õde. Garret on Kiersteni koolikaaslane ja ta venna parim sõber.

Neljandas raamatus on Brianna noorem vend Mike, kes on ka Garreti parim sõber ja Morgan on Brianna kasiinos ajutine töötaja.

Esimeses kahes raamatus on naistel „saladused“ mille ilmsiks tulekul nende kogu senine elu muutuks. Tegelikult on Erica sattunud paar aastat tagasi avariisse, mille tagajärjel on tal kehal põletushaavad ja Brianna on olnud eelnevalt abielus, ta abikaasa suri ja ta jäi üksi kolme lapsega, kuid kui need mehed kes neist huvitatud on sellest kuulevad, siis oi oi oi oi oi! Tule taevas appi!!! 

No ja kui siis nende „saladused, mis on oi kui kohutavad“ tegelikult välja tulevad, pole sellest midagi, maailm ei saagi hukka ja mehed ei jooksegi minema, hoopis vastupidi, naised muutuvad neile veelgi armsamateks.

Kahes viimases raamatus on vastamisi kaks väga kanget tegelast – esimeses kossutreened/mataõps ja raamatute toimetaja ja teises elumees/ajalooõps ja tantsija.
Nende probleem on see, et keegi neist neljast ei usu eriti armastusse, sest neil kõigil on minevikus miski, mis ei lase neil uskuda, et armastus on olemas. 
Garret armastab küll Kierstinit, kuid Kierstini endine kihlatu on teda petnud ja kihluse katkestanud ja Mike on kõrvalt näinud oma vanemate luhtunud abielu ning Morganile on ta karjäär tähtsam. Kuid see kõik ei loe mitte midagi kui kirjanik otsustab, et need paarid peavad oma õnneliku lõpu saama. 

Seega õnnestub Garreti poistel ujuda läbi kondoomi ja Kiersen jääb lapseootele. Kodus on Kierstenil juba üks laps, nimelt ta surnud vanema õe poeg. Ja kuidas ka Kiersten vastu ei punniks, et tal pole vaja kodus elavat lapseisa, ta saab ise väga hästi üksi hakkama, kolib Garret siiski tema juurde ja lähedus muudab ju armastajate tunded alati kuumemaks ja seega ei pääse ka nemad, kuigi enne õnnelikku lõppu suudavad nad ka üksteise pettuda ja uskuda et teine neid ei taha – tüüpiline ju.

Viimases raamatus on siis paar kes on teinud täpselt seda mida paarid ikka Las Vegases purjus peaga teevad, nad on abiellunud. Kuid nad mõlemad on ju vandunud, et ei abiellu iial. Kuid millegi pärast on nad mõlemad purjus peaga leidnud, et üksteisega abiellumine on hea mõte ja kuna sõrmused on juba sõrmes, siis otsustatakse asja proovida. Ning üllatus üllatus, kuigi alguses on kõik nii kuum ja nunnu, on nad peagi valmis lootust nurka viskama ja kumbki oma teed minema …


Kuid lõpuks on kõigi nelja raamatu paarid koos puhkusel üheskoos oma üha kasvava lastekarjaga ja kõik on üliõnnelikud. Selline vahel imalalt lääge sari. Kuid sellest imalast sarjast võib kasu olla, kui järgida SMTB kodukalt võetud harjutuste nimekirja :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar