2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 25. veebruar 2014

Gone with the Wolf

Raamat: Gone with the Wolf (Seattle Wolf Pack #1) by Kristin Miller (2013)

Hinne: C


CEO ja alfa libahunt Drake Wilder on loobunud oma tõelise armastuse otsimisest. Kuid kui ta siis avastab, et ta armastus on ta oma firma sekretär, hakkavad ta esmased instinktid tööle täisvõimsusel.



Ta on valmis loobuma millest iganes, et vaid ta armastatu sõrmed liiguks üle ta keha mitte üle klaviatuuri ...



Vabameelne baaridaam/omanik Emelia Hudson ei unista muust kui sellet, et tema baar oleks edukas. Kuid kui kasumi numbrid hakkavad kahanema tuleb tal selga panna kontoririided ning valida üheksast viieni töö kindlus. Pärast seda kui ta saab teada, et maja, kus asub ta baar, on saanud Wilder Finances omandiks, on Emelia valmis milleks iganes, et neilt vastuseid saada.



Igaüks võib mängida äri julma mängu. Kui vaid Emelia tunded tema bossi vastu poleks nii tugevad ...



Kui Drake kaksik tunneb, et Drake on leidnud oma tulevase – ning seega pärib ka nende isa biljoni dollarise äri – hakkab ta hauduma plaani Emeliast vabanemiseks. Drake vannub, et ta kaitseb Emeliat mis iganes hinnaga, kuid selleks hinnaks võib osutuda ta elu.

Romance, NA, Paranormal



Teate mis, see on Twilighti fan-fiction. Tõsi, siis pole tegemist teismelistega, ega ka vampiiridega, kuid kui te seda lugu loete, siis on vägagi kergesti ära tunda, kust on selle loo idee pärit.



Aga iseenesest polegi väga paha lugu. Nõrk, kuid mitte paha.



Lugu siis järgmine – Emelia on ostnud endale selle maja, milles asub ta baar, kuid siis selgub et tegelikult ta ikka ei oma seda maja, maja omanikuks on hoopis Wilder Financial. Ta on palju kirju saatnud ettevõtte juhatusse, kuid pole mingit vastust saanud ja seega asub ta sinna ajutiselt tööle, et sedasi leida võimalust ettevõtte juhiga kohtuda.



Ühel firma Halloweeni peol, mis toimub juhi majas (? :O?), hiilib Emelia veinikeldrisse, et endale võtta kasti kõige kallimat veini, sest ta arvab, et ta on selle ära teeninud, kuna nemad võtsid talt ta maja. Emeliale satub peale keegi pikk, tõmmu ja seksikas mees, kellega neil tekib hetkeline tõmme ja suudlus viib Emelial jalad alt, kuigi ta pole nii palju joonud.



Järgmine päev saab Emelia endale ettevõte juhi isikliku assistendi töökoha ja ühtlasi saab ka teada, et see eelmise õhtu tundmatu ongi see juht, keda ta on püüdnud kätte saada. Kuid Drake pole lihtsalt ta juht, Drakel on saladus, mida ta peaks Emeliaga jagama, kuid ta kardab Emeliat eemale hirmutada.



Aga noored on armunud, ning kui välja ilmub kuri kaksikvend, ei jää Drakel muud üle kui Emeliale rääkida kes ta on ning mis tüdrukust endastki on saamas.



Üllatus, üllatus, Emelia ei võtagi neid uudised karjudes ja minema joostes vastu, vaid tüüpilise tänapäevase noore naisena püüab halvast parimat otsida.



Ja nii saabki Drake endale oma elu armastuse ja Emelia saab teada mis värvi ta kasukas on ning kui tugevad on noored hundid esimeses 100 aastat.



Selline kerge, lihtne, tüüpiline noorte rikaste paranormaalne lugu. Taas kord Netgalley raamat.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar