2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 26. veebruar 2014

The Cinderella Makeover

Raamat: The Cinderella Makeover (Suddenly Cinderella #2) by Hope Tarr (2013)
Hinne: C
Lühikokkuvõte:
https://www.goodreads.com/book/show/17561953-the-cinderella-makeover
Moeguru Francesca St.James nõustus kaasa lööma kui 'haldjast ristiema' reality TV saates Project Cinderella, kus nohikutest saavad tegijad. Kui Francesca suurim vaenlane veab temaga kihla, et ta ei suuda muuta üht kohmakalt armsat firma juhti kuumaks täkuks kaheksa nädalaga, võtab Francesca pakutud väljakutse vastu.

Greg on IT firma juht ja tal võib olla ka pangakontol miljoneid dollareid, kuid see kõik ei tähenda talle midagi kui ta elus puudub naine, kellega seda kõike jagada. Kuid esimesest võttepäevast alates on tal probleeme ühega tema suurepärastest haldja ristiemadest – isegi väljaspool võtete aega ei suuda ta lõpetada temast mõtlemist. Kuid see seksikas naine on nii kaugel tema haardest ... ning samuti tahab ta ka kõike Gregis muuta. Seega on see Gregi ülesanne näidata Francescale, et meest ei tee vaid tema riided. Võitjaks saab tulla vaid parim mees või siis nohik ...
Romance, NA




Ma pole lugenud selle sarja esimest raamatut ja see on ka ilmselt põhjuseks, miks selle raamatu algus tundus mulle hüplik ja segane. Kuid lugu ise on siis järgmine.

Mingil hetkel minevikus on kohtunud moefotograaf ja kaamerat põlgav firmaomanik ja kohtumise põhjuseks oli see, et kuna Greg on andnud GQ'le inteka, siis on sinna juurde vaja ka ju pilte, kuid kuna ta ei armasta kaameraid, keeldub ta Francescaga koostööd tegemast ning ainus pilt mille Francesca temalt saab on Gregi lapsepõlvepilt.


Umbes midagi sellist
Enne ja pärast

Läheb mööda pea poolteist aastat ja nende teed viivad taas kokku, seekord siis reality TV võtteplatsil ja Greg on ühinenud selle projektiga peale seda kui sajas naine on ta peale lühikest kohtingute aega maha jätnud. Ta tahab end muuta ja tahab leida selle ühe ja õige.

Ja kuna Francesca on pärast seda pilditrikki mille Greg talle mängis kaotanud usaldusväärsuse kui fotograaf, siis on ta nõustunud piisavalt magusa summa eest selles saates kaasa lööma, kuid ta ei teadnud, et kohtub seal ka Gregiga ja oma suurima vaenlasega moefotode maailmas Diedrega.

Kuid nagu juba öeldud, kihlvedu saab sõlmitud ja kaheksa nädalat filmimist ootab ees.

Mida aeg edasi, seda enam hakkavad Greg ja Francesca üksteist teise pilguga vaatama ja kuigi igasugune kaadritagune suhtlus on saates osalevate kandidaatide ja nende treenerite vahel keelatud, leiavad need kaks siiski aega ja võimalusi kuidas rohkem koos olla ja Gregi võidulootusi suurendada.

Ja kui siis filmimine on lõppenud ja on üsnagi selge, et Greg tuleb saate võitjaks, ei saa Diedre ju teisiti, kui tal tuleb minna armunute vahele ning reeta Gregile põhjus, mis Francesca on teda kogu aeg aidanud.

Kas tõeline armastus pääseb siiski võidule?



Mis seob Suddenly Cinderella raamatuid, paar punaseid vintage kingakesi, mis ühe peategelase jalast teise raamatu peategelase jalga lipsavad, midagi umbes nii nagu The Wanton Dairimaid Triology raamatutes liikus üks raamat ühe peategelase käest teise kätte või siis Ugly Ducklings raamtutes jagasid peategelased lehviku kujulist tantsukaarti.

Aga muidu on kogu lugu, nagu ka raamatus kirjas on, nagu kohtuks Suurim Kaalulangetaja Poissmehe sarjaga ning lisaks veel kõik muud imelikud reality TV sarjad. Mulle meenutas see raamat ka filme The Reality of Love Bradley Cooperiga ja A Life Less Ordinary Ewan McGregoriga.

Ja kuigi algus oli tiba hüplik ja segadusse ajav, siis lugu ise on piisavalt sujuv, kuid loo lõpp ... lõpp oleks nagu hoopis teisest ooperist, nagu oleks kirjaniku selja taga seisnud keegi piitsaga, lugemas sõnu ja minuteid ning pidevalt meenutama, et aeg on otsa saamas ... sest lõpp on nii kiirustatud ja võõras, kui võrrelda seda kõige eelnevaga.

Üldkokkuvõttes oli ju tore lugu, lihtsalt paar iluviga.

Ah jaa, siia lõppu natuke peategelase lemmik bandi :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar