2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 27. märts 2014

Beyond Jealousy

Raamat: Beyond Jealousy (Beyond #4) by Kit Rocha (2014)
Hinne: B
Ta on otsinud ideaalset meest. Nüüd leidis ta neid kaks.
Kui Rachel Riely ohverdas oma elu Edenis, et kaitsta O’Kane inimesi, teenis ta endale koha tugevas Neljanda Sektori kambas. Kuid see endine kuritegude printsess on väsinud olemast kõigi armas väike õeke. On aeg metsikusteks ja fantaasiate elustamiseks, nagu vaid üks O’Kane seda oskab – üheskoos endise sõduriga ning nende kuratlikult pahelise tätoveeringute kunstnikuga.
Pühak…
Lorenzo Cruz on sõdur, keda tema Edeni ohvitserid on õpetanud, et seotus tähendab tähelepanu hajumist. Emotsioonid on ohtlikud, ning iha on patt. Neljandas Sektoris avastab ta pahelisuse, häbitu seksi – ja oma enda süngeimad ihad. Mitte ükski sõjaplaan poleks teda suutnud ette valmistada selleks, kuidas Rachel ta südame põksuma paneb … või kuidas ta rivaal Racheli südame võitmises, ta vere vemmeldama lööb.
… ja patune.
Ace Santana maine on räpane ja samasugused on ka ta mõtted, eriti siis kui tegu on tema uute armukestega. Ta on vägagi valmis aitama Cruzi leidmaks tema domineerivat külge, ning selleski kuidas kõndida õrnõhukese valu ja naudingu piiril koos Racheliga. Kuid nende kahe ihade rahuldamisest saab kiirelt ta kinnisidee ning vajadus, mida ta eitada ei saa – ning armastus mida ta ka ette kujutada ei osanud.

Kui sotud on kolm südant, siis on ka tuhandeid võimalusi kuidas nende ménage a trois võib uppi minna. Pealegi hoiavad ka O’Kane inimesed kinni paaride traditsioonist. Ühel neist võib vabalt puudu olla midagi, mis võiks neist kõigist ühtset ühikut teha … või muuta nende ajutist kooslust suureks südamevaluks.
Erotica, Dystopia,

Et siis neljas lugu Beyond sarjast. Seekord siis kolmikust – Rachel, Ace ja Cruz. Deem, raamatu algusest peale on üks kuum stseen teise järel, korraks tuleb natuke sisse ka Sektorite poliitikat ja üha tulisemalt hõõguvat sõja sädet, kuid suurem osa ajast on pühendatud siiski nende kolme üksteise tundmaõppimisele, piiride kompamisele ja naudingutele.

Loomulikult pole kõik lilleline, kuid probleemiks pole mitte naine selles kolmikus, O’Kane naised teavad mida nad tahavad, ning nemad ei riku ühtki suhet mõttetu virisemise või mossitamisega. Nõrgaks lüliks selles ketis on hoopis Ace, kes ei suuda kuidagi uskuda, et see mis neil on on tõeline ja püsiv, seega püüab ta kasvõi oma elu hinnaga sellelt laevalt põgeneda enne kui laev põhja peaks minema. Kuid kuna tegu pole Titanikuga, needus, tegu pole isegi mitte laevaga vaid kindlalt kohal püsiva saarega, siis ei lasta Acel liiga kaugele põgeneda ja peagi näeb ka tema asju õiges valguses.

Mul on kahju, et seda Sektorite poliitikat ja teisi tegelasi Edenist ja teistest Sektoritest vähe oli, sest tavalistelt on just see see osa mis kõik need raamatud veelgi huvitavamaks teinud, kuid samas oli piisavalt ka muud infot lisaks nende kolme peategelase tegemistele, mis annab aimduse, mis on teoksil ja mida võib oodata järgnevatest raamatutest. Ma loodan vähemalt.

Seda raamatut lugedes meenus mulle ka üks lõbus asi – mäng nimega Kivinägu. Mis mäng see selline on? Aastaid tagasi sai ühel kenal suvel, mitmepäevasel kanuuüritusel seda mängu mängitud. Mäng kujutab endast seda, et noormees peab suutma olla täiesti ilmetu näoga, ükskõik mida neiud ta ümber ja talle ka ei teeks.

Miks mulle see mäng meenus? Sest ma lugesin seda raamatu rahvast täis ühisköögis lõuna ajal :). Paar aastat tagasi oleks ma lugedes selliseid ridasid nagu:
/../ Her hips jerked. "I want his tongue on my clit, just like this--" The words hitched, and her voice dropped, low and husky. "And I want more. His tongue inside me, so he can lick the taste of you out of my pussy."
Jesus Christ. If he survived the night, he'd engrave the words on a fucking plaque for her. The perfect filthy moment of utter abandon, and as Ace speared his tongue into her, Cruz let out a choked noise.
That's right. Think about coming in my mouth. Think about coming inside her. Revel in it, even if it makes you feel dirty. Get fucking drunk on how much we don't care, how much we like it--/../
punastanud ja itsitanud ja kõik oleks teadnud, et ma loen midagi vägagi kuuma, kuid nüüd … peaks vist hakkama pokkerit mängima :).

Täiesti suurepärane Vibrator Book Club raamat, mida on parem mitte avalikus kohas lugeda :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar