2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 17. märts 2014

Marked

Raamat: Marked by Lauren Dane, Vivian Arend and Kit Rocha (2014)
Hinne: B
ALL THAT REMAINS, Lauren Dane. Summer Killian armub kiiresti ja täiega kui Paradiisi külla tuleb Charlie. Kuid asjad muutuvad veelgi tulisemaks kui Summer saab teada, et Charlie on koos Hatchiga – mehega keda Summer on armastanud kolm aastat tagasi. Kuigi Summer pole päris kindel, kas ta on valmis kolmikuks, pole kumbki mees valmis teda käest laksma.

ROCKY RIDE, Vivian Arden viib meid tagasi Six Pack Ranchosse. Anna Coleman võib küll olla seaduse esindaja Rocky Montain House piirkonnas, kuid pahapoiss Mitch Thompson teab, et Anna tärgeldatud politsei mundri all on naine, kelles pulbitseb sama palju kirge kiiruse ning naudingute vastu kui Mitchis endaski, ning Mitch ei anna ennem alla, kui Anna saab tema omaks.

BEYOND TEMPTATION, Kit Rocha. Surevale sõbrale antud lubadus lendab vastu taevast, kui selgub et see tüdruk keda Noah Lennoks pidi kaitsma, on suureks kasvanud – ning ta nahka ilustavad O’Kane märgid. Noah tahab Emmat kaitsta mineviku saladuste eest, kuid Emma tahab Noahit ennast. Ning kui O’Kane naine midagi tahab, siis ta selle ka saab.
Erotica, Dystopia, Canada, MLAK

Tegu on ühe väga, väga, väga, väga kuuma kogumikuga. Kaks lugu kolmes on düstoopilised ja üks on tänapäevane.
Kit Rocha Beyond Temptation on Beyond sarjast. Seekord on siis Noah ja Emma lugu ja see lugu on enamjaolt keskendunud seksile ja tunnetele, kuid samas pole ka unustatud sektorite ja Eedeni poliitikat. Vahest pole see sama tugev lugu, kui on teised Beyond lood olnud, kuid see on ka vaid novell.

Vivian Arendi Rocky Ride on see tänapäevane lugu. Loo peategelased Anna ja Mitch on üks ebatüüpiline paar – politseinik ja tätoveeritud motikamees. Kuid nende vaheline tõmme on suur. Kui Anna naudib neid salajasi varastatud hetki ja ei julge mõeldagi rohkemast kuid Mitch tahab iga päevaga üha rohkem kui vaid seksi. Kui nad kumbki nalja viluks kirjutavad paberile oma salajasemad soovid, on Anna omad kuumad katsetused voodis ja voodist väljas ning Mitchi omad on traditsioonilised kohtingud.

Aja möödudes muutuvad nende kohtumised üha enam tõsiseks käimiseks ja lõpuks saavad ka linnakese inimesed teada et nad on paar. Kuid mitte kõik ole selle üle õnnelikud. Nii mõnigi inimene ei näe inimese välimusest kaugemale ja nii hakkabki üks Anna kaastööline nende suhte vastu töötama. Kuid kui asi on õige, siis ei suuda seda rikkuda ei kiuslikud inimesed ega ka aeg, mis noored on sunnitud lahus viibima.

Selles loos olid head karakterid, hea ülesehitus. Sellest puudus mõttetu kiun või mossitamine või arusaamatused, üks hea lugu täiskasvanud inimestest, kellele on olemas mõistus ja kes oskavad seda ka kasutada. Hästi meeldiv lugu.

Lauren Dane All That Remais on siis see teine düstoopiline lugu ja deem, see on üks tõsiselt, tõsiselt kuum lugu!
Seda uut maailma ei kisu lõhki mõttetud sõjad või absurdne riigikord, see on väga rahumeelne maailm, kus peale suurt haigusepuhangut, kus suurem osa inimkonnast suri, on ülekaalus mehed ja seega on täiesti tavaline, et perekonna moodustavad vähemalt kaks meest ja üks naine. Kuna ka kliima on soojem kui vanasti, siis on liustike sulavesi tekitanud uusi saari endistest mandritest.

Loo peategelane Summer on juba aasta elanud Paradiisi külas, et olla oma õe läheduses, kes on hiljuti oma pere kaotanud. Kuna Paradiisi küla elatub enamasti tee müügist, siis tavaliselt tuleb saagikoristuse ajaks külla palju lisaabijõudu, kes siis pärast koristuse aega taas edasi järgmise juhutöö peale liigub. Seekord toob uus juhutööliste mass endaga kaas ka Summeri lapsepõlve armastuse Hatchi ja Hatchi uue armastuse Charlie. Hatch pole iial lakanud Summerit armastamast, kuigi ta lahkus tema juurest just siis kui Summeri elus oli kõige raskem hetk ja Charlie armus Summerisse kohe kui ta teda esimest korda nägi. Ning nüüd on siis Summer valiku ees, kas ta usaldab Hatchi taas kord, ja usub et mees ei lahku taas tema juurest, kui tal taas rännutuhin peale tuleb ning kas ta julgeb oma süda avada seekord siis kahele mehele, kes mõlemad suudavad ta hinge pugeda väga kiiresti. See oli üks väga, väga, väga, väga, väga kuum lugu Lauren Dane uuest sarjast Metamorphosis. 
NB! sisaldab MM stseene!

Väga hea kogumik, kui on tuju lugeda ühte head erootilist romaani, milles pole mõttetut teismeliste ängistust või mingit absurdset kriminaalset lugu, milles saab kedagi päästa vaid seksides. Kolm väga head ja puhast armastuse ja erootika lühilugu. Lausa nauding lugeda – igas mõttes :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar