2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 19. mai 2014

Savin' Me

Raamat: Savin’ Me (Heat Wave #1) by Alannah Lynne (2010)
Hinne: D
Kat Owens on vaid sammu kaugusel oma ihaldatud ametikohast asutuse asedirektorina, ning viimane asi mida ta vajab on see, et mõni mees teda ta eesmärgile jõudmisel segaks. Kuid tema klient, Erik Monteague on teist meelt. Erik on kena, seksikas, võrgutav ning võimatu ignoreerida või keelduda. Kui Kate Eriku lähenemiskatsetele järele annab, tuleb tal valida oma karjääri ning mehe vahel, kellesse ta on armumas … kuid samas ta teab et isegi tema armasus pole piisav, et tõmmata Erik kõrvale enesehävituse teelt.

Kui Eriku ideaalselt planeeritud võrgutamine toob Kate lõpuks tema voodi, võidab Erik sedasi rohkem kui ta tahtis. Ta on viimased kümme aastat veetnud enesehaletsuses, kuna tema eelmine kallim oli traagiliselt surma saanud, ning ta usub, et talle pole määratud uuesti armuda. Kuid Kate kirglik ning hooliv iseloom lõhub Eriku ettevaatlikult ehitatud müürid ta südame ümber, sundides teda silm silma vastu seisma ta traagilise minevikuga ning nõudes temalt otsust … kas ta jätkab kogu oma elu põgenemist või riskeerib ta taas kord armastuselt haiget saada?
Romance

Taas kord üks raamat, kus ametlik sisukokkuvõte ja tegelik lugu ei ole päris üks ja sama.

Nimelt, poolteist aastat tagasi, on Kat ja Erik kohtunud ühel mõlemi jaoks õnnetul õhtul ühes baaris ja veetnud unustamatu öö. Hommikul hiilis Kat varakult toast välja ning pärast seda pole nad saanud kumbki teist mõtetest välja.

Nüüd siis kolmteist kuud hiljem (seda numbrit ei lasta teil unustada) kohtuvad nad ühes väikelinnakeses, kus kõik teavad kõiki ning kõik inimesed kogunevad alati ühte kuuma kohta kokku, ning teedel on nii suur liiklus, et on rakse üle tee saada, ilma et auto alla jääks – tõsiselt väike linnake pidi ikka olema.

Ühesõnaga, Kat töötab reklaamiagentuuris, vihkab oma tööd, kuid kuna ta vanemad ja vanaisa (pärast tuleb välja et mitte vanaisa) ootavad temalt vaid väga eeskujuliku edukat elu, siis ta rabeleb selle nimel, et saada asedirektoriks ning pärast seda jätkaks ta tööd heategevusega. Segaduses noor neiu.

Erik on suure laevu ehitava ettevõtte marketingijuht (tehas asub väikelinnas) ja tema on kümme aastat tagasi (ka seda numbrit ei lasta teil unustada) oma kallima kaotanud, ning nüüd usub ta kaljukindlalt, et kui ta peaks uuesti kellessegi armuma, siis saab ka see inimene uuesti surma, sest tema minevik on nii must ja tema oli süüd selles õnnetuses (mida ta loomulikult polnud ning ajalool pole tavaliselt kombeks ennast korrata), seega püüab ta magatada kõiki naisi enda lähiümbruses, kõikjal kuhu ta läheb vaid korra, ning üli üli harva ka kaks korda.

Kuid Kat muudab Eriku. Erik muutub armukadedaks ja kõik ta sõbrad, tuttavad, sugulased, töökaaslased ta ümber räägivad, kuidas nad Katega sobivad ning siis kui nad on tülitsenud ja Erik on Katele ära rääkinud selle loo, kuidas ta endine kallim suri … siis juhtub täpselt see mida ta kartis.

See lugu meenutas mulle tõsiselt ühte Shayla Blacki raamatut –Decadence. Siin pole küll nii palju seksi ja lugu pole sama absurdne, kuid põhimõte on sama, lihtsalt lugu on lihtsam.

Lugu täis vasturääkivusi ja loogikavigu, ning õnneks vaid 188 lk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar