2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 31. juuli 2014

Masters of Seduction


Raamat: Masters of Seduction by Lara Adrian, Donna Grant, Laura Wright and Alexandra Ivy (2014)
Hinne: D
Incubi Meistrite maailmas on nauding see mille nimel ollakse valmis surema ning armastus on kõige eluohtlikum mäng …

Merciless: House of Gravor by Lara Adrian
Otsides oma venna surma eest kättemaksu, nõuab Incubi Meister Devlin Gravori õiglust kõige kõrgema Nephlimi kohtu käest. Kuid viha ning kättemaks ei ole ligilähedasedki sellele kirele mida ta tunneb Nahiri, imeilusa Nephlimi võitleja vastu, kelle ta pantvangiks võtab.

Soulless: House of Romerac by Donna Grant
Incubi Meister Canaan Romerac mõtleb vaid kättemaksust nende vastu, kes ta Oubliette saatsid viiesajaks aastaks. Seda seniks kuni ta näeb esmakordselt Raynat. Kas suudab see ilus Nephlim rahustada Canaani haavatud hinge enne kui on liiga hilja?

Shameless: House of Vipera by Laura Wright
Incubi Meister Scarus Vipera on nõrgaks jäämas ning ainus kes suudaks ta jõudu taastada on Rosamund, vägagi tugev Haremi elanik. Kuid see salapärane Nephilim on nõuks võtnud, et ta lahkub Haremist puutumatuna ning terve südamega.

Ruthless: House of Xante by Alexandra Ivy
Jian, Xante Maja meiter on kogu oma elu pühendanud sellele, et taastada oma perekonna kunagine nimi. Kui talle pakutakse võimalust leida nende kadunud Valitseja, võtab ta pakkumise rõõmuga vastu. Viimane asi mida ta oma otsingutel loodab leida on äärmiselt ilusat inglit, kes äratab temas rohkemat kui ainult iha.
Erotica, Paranormal,

Taas kord siis üks kogumik. Seekord siis neljast lühiloost koosnev kogumik siis seksi deemonitest – Incubustest.

Esimene MERCILESS lugu on Lara Adriani poolt, kes on vägagi tuttav vampiirimaailmaga (Midnight Breed seires) ning kes kipub alati maailma hukatusest päästma seksiga. Ega seekordne lugu palju erinev pole. Devlin tormab templisse, nõuab õigust, röövib Nahiri. Järgmisel päeval riietab ta Nahiri templi riiete asemel suvekleiti, viib ta perekonna veiniistandusse ja võrgutab ta seal. Siis saadab ta Nahiri tagasi perekonna villasse, kust ta tagasi templisse röövitakse, kus selgub et Nahiri on viimase paari tunni jooksul rasedaks jäänud (oh jah!?!?) ja ei saa enam võitleja olla, seega tuleb tal minna elama bordelli. Kuid Devlin on mõistnud oma viga tiba liiga hilja – ta siiski ei tunne süümekaid, et võttis Nahiri süütuse, vaid ta ei suuda enam temata elada (nad kohtusid 24+ tundi tagasi :)) kuid siis saab ta juba kõne oma vendadelt, et Nahiri on röövitud. Kiire sõit tagasi templisse, taas natuke Incubuse võimete kasutamist ja ta saab teada, kus Nahirit hoitakse ja et ta on rase ja kogu muu kompott. Ärge küsige mult kidas jääb venna surma eest kättemaksuga. Kuid kaks päeva hiljem veedab õnnelik paar non stop aega voodis, kuigi väidetavalt ka aega koos tapetud vennapojaga, kui saabub templist põgenik, kes neile seletab kes ja miks Devlini venna tappis. Oh jah!

Kiire ja tühi lugu.

Teine lugu SOULLESS on üks imelik lugu, mis koperdab pidevalt omaenda jalgade otsa ja kaotab sihi nagu koer, kes on esimest korda lumesajus väljas.
Et siis Romeraci maja vanim poeg Canaan on viissada aastat veetnud deemonite vanglas/põrgus, kus esimesed paarsada aastat teda piinati, kuid siis loobus ta oma hingest ning hakkas ise piinajaks. Kogu see aeg on ta mõelnud sellele, miks ta sinna sattus ning kuidas põgeneda ja süüdlastele kätte maksta. Ja nii satubki üheks tema piinatavateks mees, kes aitas teda röövida ja ta vanglasse saata, ning sellelt mehelt saadud info abiga saab ta lõpuks ka vanglast põgenema.
Kuid ta on ju pikalt vanglas olnud ja ta pole ammu oma energia varusid täiendanud, seega kui tema teele satub üks teistest eraldi elav Nephilim, oleks ta valmis milleks iganes, et temaga voodisse ronida, kuid ta on väga väärikas deemon ning kui talle öeldakse ei, siis ta ka kuuleb ei ja jätab Rayna rahule.
Kuid samas satub ta kaklusesse teiste deemonitega ja ainus viis teda päästa on see, et Rayna peab temaga magama.
Kuid deemonite ja Nephilimide seks on tiba keeruline. Kui nad on jaganud üksteisega seksuaalset kogemust rohkem kui kaheksa korda, siis on nad igaveseks ajaks igavesti üksteisega seotud, ning deemonid saavad oma energiavarusid täita vaid selle ühe Nephilimiga seksides. Absurdne reegel, aga noh, mina pole seda lugu välja mõelnus.
Ja nii siis ongi, et Canaan ja Rayna veedavad koos ühe öö, ja Rayna usub, et nad on vahekorras olnud seitse korda ja üks kord veel viiks neid üle piiri kuhu ta minna ei taha, sest tema ema oleks üliõnnelik, et tütar on nüüdsest surematu ja veel nii tähtsa majaga seotud. Seega hoidkem käed teki peal ja olgem korralikud.
Canaan on nüüd oma energia taastanud ja seega on aeg minna nende järele, kes ta reetsid ja vangi saatsid – ta vennad. Rayna nõustub ta NY viima, sest Canaan on ju ikkagi ühiskonnast olnud eemal viissada aastat ja ei tule ise meie ühiskonnas veel toime. Kuid kui nad kohale jõuavad, lubab küll Canaan Reynal oma perekonna eest põgeneda, kuid asjad võtavad ikkagi sellise pöörde, et Reyna läheb Canaanile appi vennaga võitlema. Mida aga Reyna ei tea, on see, et tegelikult on ta oma eelmist ööd meenutades kaks korda ära unustanud, seega ta on juba Canaaniga seotud.

See oli üks selline tõsiselt jabur lugu, milles oli vigu ja tõsiseid ratsukäike, millel puudus igasugune loogika ning uut infot tuuakse sisse vastavalt uitmõttel tulnud ideele. Väga nõrk lugu.

Kolmas lugu, SHAMELESS oli üks väga jabur lugu Incubist, kes ei taha käia Haremis oma jõuvarusid täiendamas, kuna aastaid tagasi oli ta ühte sealsetest elanikest armunud, temaga poja saanud, et nad siis mõlemad vaid paar päeva hiljem kaotada, kui neiu koos lapsega põgenes ja siis õnnetuses surma said ja Nephilimist, kes on armunud tavalisse inimesesse ning leidnud Haremi reeglitest augu, mis laseb tal Haremist lahkuda, kui aasta jooksul pole üksi Incubi teda oma voodisse valinud.

Nüüd on siis Scarus oma viimaste jõuvarude piiril ja ta peab vastu tahtmist Haremisse minema. Selleks, et ta taas ei armuks ja lapsi ei saaks valib ta selle imeliku välimusega, hetkel mitte viljaka emase, kuid kes on piisavalt tugev, et tema võludele vastu hakata ning sellega temas huvi äratada. Kui Rosamund siis Scaruse ruumidesse viiakse, hakkab Rosa talle vastu kärkima ning teda solvama lootes sellega Scaruse huvi kustutada, kuid tulemus on vastupidine – Scarus saadab ta spasse. Spaas peab Rosa oma maskeeringust loobuma ning ka Haremi perenaisele paljastama oma senise pettuse.

Kui siis Rosa Scaruse ruumidesse tagasi jõuab ei suuda Incubi temalt silmi pöörata, kuid samas ei taha ta ka Rosat jõuga võtta. Rosa räägib talle oma vastumeelsuse põhjustest, kuid siiski on nende suudlus nii kuum, et mõlemad jäävad hingetuks ja rohkemat tahtma.

Sellel ajal kui Rosa end kogub, uurib Scarus kiiresti järgi mida Rosa inimkallim teeb, ning selgub et mees on vaid paar nädalat tagasi abiellunud. Järgneb loomulikult paar kuuma seksistseeni, ning siis teatab Scarus Haremi perenaisele, et ta pole midagi Rosaga teinud, ning ta valik oli vale, ning Rosa peab saama Haremist vabaks kahe päeva pärast, kuna tema aasta puutumatuna saab ümber.

Rosa saab muidugi asjast teistmoodi aru ning kui ta siis kahe päeva pärast tagasi kodus on on ta kohutavalt löödud ja pakib oma asjad, et uut elukohta otsima minna. Kuid kui uksele koputatakse pole ukse taga mitte kolimismehed vaid hoopis …

Selline ülilühike, ülietteaimatav, ülinaiivne ja ülimalt jabur erootiline lühijutt.

Neljas lugu RUTHLESS on siis palgamõrvarist ning vangla valvurist. Jian on peale oma senise pereäri (vürtside müük) kokkuvarisemist asunud raha ja kuulsust koguma spiooni/palgamõrvari ametiga.
Teised Majad annavad talle ülesande leida Incubide Valitseja, kes on sajandeid neid valitsenud ning üha enam kogu nende kogukonda ohtu pannud.

Jian läheb Valitseja lossi ning avastab sealt värava allmaailma/vanglasse mille valitsejaks on Muriel, kes on ingel, kes on olnud valvuriks juba viis sajandit, ning Inglite Valitsus on saatnud sellele ametikohale karistusena selle eest, et ta keeldus paari heitma nende poolt valitud kaaslasega.

Muriel moondab alati oma välimust, kui ta oma vangide ette ilmub, et neisse hirmu sisendada, kuid Jianil on võime näha läbi silmapettuste, ning ta on selle ingli ilust lummatud.

Sellele järgneb natuke kaklust, natuke tulistamist, palju seksi ning lõpuks saavad Jian ja Muriel teada, milliseid salakavalaid plaane Inglid ja Nephilimid Incubide selja taga hauvad.

Ja siis purjetab õnnelik uus paar vastu oma roosilisele tulevikule.

Seega veel üks absurdne lugu, kus maailm päästetakse non-stop seksiga.

Kõik neli lühilugu olid üsnagi mõttetud, absurdsed, jaburad ja kergesti unustatavad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar