2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 11. august 2014

All Fired Up

Raamat: All Fired Up (DreamMakers #1) by Vivian Arend, Ellen Kennedy (2014)
Hinne: C
Ta on valmis olema juht
Parker Wilson poleks kunagi arvanud, et temast, sõjatandril karastunud sõdurist, võiks saada romantika ekspert, kuid pärast tema teenistust sõjaväes just täpselt see juhtuski. Ta on üks omanikest DreamMakers Asis ning ta aitab teistel meestel saavutada edu armastuses, kasutades selleks igat olemasolevat võimalust, et kavandada neile ideaalset kohtingut. Kui üks tavaline infokogumine pöördub aga kirgi täis ööks, muutub Parkeri missioon vägagi isiklikuks – ning ta ei anna alla ennem kui Lynn Davidson saab tema omaks.

Ta on vägagi valmis järgnema
Lynn kaotab oma südame hetkel kui ta esimest korda näeb komput Parkerit. Ta on just oma igavast peaaegu poisssõbrast lahku läinud ning ta ei taha enam korralikku ja käidud rada mööda minna. On aeg teha midagi metsikut, ning mis oleks veelgi parem kui lasta juuksed valla kõige vastupandamatuma mehe käte vahel, keda ta kunagi kohanud on. Kuid kui nende ülimalt kuuma suhet ähvardatakse, on vaja nende kahe koostööd, et viia nende ühised unistused täide.
Romance, Erotica, Action

All Fired Up on üks üsnagi traditsiooniline erootiline armastusromaan, kus kangelane on endine sõdur, kellest on nüüdseks saanud romantika ekspert, kes aitab äpudel meestel/poisssõpradel oma abikaasadele/tüdruksõpradele korraldada erakordne sünnipäev/kihlumine/vabanda-et-unustasin-ja-olen-jobu üritusi. Parkeriga koos on ka ta kaks teist sõjaväekaaslast. See kõlab küll nagu siga paneks sadula selga ning läheks lendama, kuid tegu on siiski ilukirjandusega, seega tüdrukud võivad ju unistada :).

Kangelanna on muidu üsna vaikseke, kuid muidu vägagi tuline kohaliku ajalehe kujundaja, kellel on üsnagi jobu peaaegu poisssõber, kes pöördub DreamMakers AS poole, et need aitaks tal Lynnile romantiline abieluettepanek teha. Kuid selgub, et mees ei tea Lynnist palju muud kui tema nime ning ta töökohta, ning seda ka tänu sellele, et nad töötavad koos.

Kui Parker aga esimest korda Lynni jooga trennis näeb, kaotab ta pea koheselt oma südame, ning kui siis järgmisel ’juhuslikul’ kohtumisel selgub ka, et Lynn on oma poisssõbra maha on jätnud tegutseb Parker väga kiiresti. Koos töökaaslase Deaniga pakuvad nad Lynnile ühe vägagi kuuma öö, kuid peale seda palub Parker Lynni juba üksi kohtingule ning sealt edasi on need kaks armulinnukest pea kogu aeg nokkapidi koos … kuni Lynni endine leiab Parkeri õrna koha (Parker pole Lynnile tunnistanud, kuidas ta tegelikult Lynnist esimest korda kuulis) ning siis röövib Lynni et oma Unistusi täide viia.

Järgneb natuke tagaajamist, kõrgusest kukkumisi, peksmisi, ning lõpuks on kõik taas paksu ja roosa pilve sees.

Lisaks sellele, et jälgime Parkeri ja Lynni romaani, saame aegajalt pilku heita ka Parkeri töökaaslaste, Lynni sõbranna ja Parkeri õe mõtetesse.

Päris hea suvine kerge ja kuum lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar