2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 25. august 2014

Beyond Addiction

Raamat: Beyond Addiction (Beyond #5) by Kit Rocha (2014)
Hinne: B
Ta võitles kogu hingest et oma minevikku seljataha jätta.
Trix muutis oma nime ning oma elu kui ta neli aastat tagasi sõltuvusest vabaks sai. Nüüd on tal uus pere ning töö mis talle meeldib – ta töötab baaris baaridaamina ning tantsib Broken Circle klubis. O’Kanene on ta õnnelik ning puutumatu. Kuni ta endise elu õudusunenägu ta tagasi põrgusse – samuti tuntud ka kui Viies Sektor – veab.

Ta elab endiselt – ja ka sureb – oma minevikus.
Tracy kaotus oli see löök mida Finn vajas, et taas kaineks saada, kuid töö musklina mehe juures, keda ta vihkab, närib vaikselt ta hinge. Ainus asi mis teda veel elus hoiab on tema sihikindlus hävitada Viies Sektor seestpoolt. Kui Tracy (nüüdseks Trix) tagasi ta ellu tuleb – elusana ning eluohus – ei ole enam miski muu tähtis.

Trixi tagasi koju saamine võib olla eluohtlik missioon. Ainus mis on veelgi ohtlikum on see kui nendevaheline endine säde taas lõkkele lööb. Peagi peavad Finn ja Trix võitlema selle ainukese sõltuvusega millest nad kumbki loobuda ei saa – nemad ise. Ning see võib neile ka kõik maksma minna.
Erotica, Dystopia

Juba viies lugu Beyond sarjast. Ja järjest paremaks läheb.

Seekord on siis lugu kahest endisest narkarist – või noh mõnuainete tarbijast, kuna Viies Sektor ei tooda ainult sõltuvust tekitavaid mõnuaineid. Finn kasutas mõnuaineid, kuid Tracy sattus nende kangemate ja sõltuvust tekitavate ainete küüsi, Finn püüdis teda neist võõrutada, kuid kui sulle kallis inimene ikka sind anub teda piinadest päästa, oled sa valmis ta soove täitma. Kõik oli hästi kuni Tracy jäi silma Finni ülemusele, Viienda Sektori juhile ja siis mõistis Tracy, et tal tuleb kas põgeneda või surra, sest kui ta jääb surevad nad Finniga mõlemad. Seega ta põgenes.


Nüüd siis aastaid hiljem, kui Finn usub seda, et Tracy võttis üledoosi ja suri, röövitakse Neljandast Sektorist Trix, kuna ta on ühe Viienda Sektori spiooni üles andnud. Finni üllatus on suur kui ta oma bossi juures näeb elusat Tracyt, ning kui ülemus laseb liialt oma kätel naise peal käia, laseb Finn oma püstolil käbedalt rääkida.

Neil ei jää üle muud, kui põgeneda. Finn ei hooli endast, peaasi et Trix tagasi kindlasse kohta saaks. Kuid see ei loe, et möödunud on neli aastat, et Finn on pidanud Trixi surnuks ja Trix on inimvarest narkomaanist sirgunud tugevaks ning iseseisvaks Neljanda Sektori naiseks, nendevaheline tõmme on endiselt tugev, või isegi tugevam, kuna nüüd on nad mõlemad kained ja teavad, mida nad teevad ja tahavad.

Neil õnnestub tagasi O’Kane alale jõuda, kuid Finn on oma ametis piisavalt pidanud headele inimestele halba tegema, kas siis tahtlikult või tahtmatult, et keegi peale Trixi teda Neljandas Sektoris ei usalda. Kuid asjaolud panevad neid kõiki olukorda, kus Finn peab otsustama, mis talle siin elus tähtis on. Seega aitab ta Neljanda Sektori inimesi sellega mida ta teab ning on valmis vastu võtma vaikides nendepoolset esialgu mitte kõige sõbralikumat suhtumist.
 
Kuigi Finn lubab Trixile, et ta enam tema juurest kunagi ei lahku, on saatusel ikkagi oma räpased plaanid ning Finn teeb halvas olukorras parima otsuse, mis ei pruugi küll kõigile meeldida, kuid lõppkokkuvõttes oli see ainus ja parim otsus.

Lisaks Trixi ja Finni kuumale suhtele, kus Finn kohaneb Neljanda Sektori kommetega ning nende suhe muutub seega veelgi kuumemaks, on selles raamatus ka palju sektorite vahelist poliitikat ja palju uusi tegelasi järgmiste raamatute jaoks.

Üks tõsiselt hea Vibrator Book Club raamat, mida on parem mitte avalikus kohas lugeda :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar