2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 21. august 2014

Secrets of Seduction

Raamat: Secrets of Seduction (Legendary Lovers #3) by Nicole Jordan (2014)
Hinne: C
Kõige kenam Wilde nõbudest, Leedy Skye on juba lapsepõlvest saati olnud salaja armunud salapärasesse Hawkhursti krahvi, juba ammu enne meest tabanud tragöödiat, mis jättis talle armid nii väljapoole kui ka sissepoole. Kui Skye saab teada, et see kuulus kangelane on tagasi Inglismaale tulnud oma maapaost, et sõlmida abieluleping vastavalt vajadusele, istutab Skye end julgelt Hawki ukse ette, olles kindlalt nõuks võtnud, et ta tõestab Hawkile, et vaid tema on ta tõeline armastus ja saatus.

Mõõgavalvurite eliitliige Hawk on vandunud, et ta ei reiski enam kunagi armastusega kaasneva valuga – kuid see oli enne seda kui tal tuleb tegeleda kõige võluvama, tüütult sihikindla võrgutajaga, kellega tal iial tegemist teha on tulnud. Üks öö täis tulikuuma kirge paneb ta kindlameelsuse kõikuma. Kas Hawk valib kohustused mitte armastuse või avab ta oma südame ning laseb Skye raviva valguse oma hinge kõige pimedamatesse soppidesse?
Romance, History

Olen samast sarjast lugenud raamatut Lover Be Mine ja kuna see oli minu esimene kokkupuude selle suguvõsaga ning nende looga, siis oli see ju päris tore. Kuid kui teises raamatus loed juba kümnendat korda kuidas Wilde laste vanemad kõik üheskoos laevahukus surma said ja kuidas nende onu nad kasvatada võttis, ning kuidas Kate usub, et kõigi nende armastuslood põhinevad mõnel iidsel armastuslool ja kuidas Hawk kaotas oma naise ja lapse ning kuidas Wilde laste onu oma armastuse kaotas ning kuidas ta armastus ikka ei surnud vaid oma surma teeskles … siis tekkis mu tahtmine hakata joogimängu mängima  iga kord kui jälle sama teema üles võeti.

Seekordne lugu on siis lihtne, Kaunitari ja Koletise armastuslugu – Skye on kunagi plikakesena korraks näinud Hawki, temasse meeletult armunud, kuid siis oli Hawk juba õnnelikus abielus. Paar aastat hiljem hukkub Hawki abikaasa ja poeg tulekahjus, mis saab alguse poisi magamistoast ja Hawk saab neid päästes korralikud põletushaavad. Peale seda õnnetust läks Hawk elama Küprosele ning hakkas tegema koostööd Mõõgavalvuritega – otsis surma kõige raskemates ülesannetes.

Nüüd, kümme aastat hiljem, tuleb Hawk tagasi Inglismaale, et korda seada perekonnamõis ning teha abieluettepanek Mõõgavalvurite praeguse juhi pojatütrele, et Hawk saaks üle võtta juhi ülesanded, sest neid saab üle võtta vaid otsene praeguse juhi järglane – Hawk juhiks siis oma naise nimel seda organisatsiooni kuni ta oma uus poeg peaks sündima.

Kuid Skye ei lepi sellega, sest tema usub, et vaid tema võib olla Hawki uus naine, sest abiellutakse ikka armastuse pärast mitte kohustusest. Seega jõuab ta Hawki mõisasse ühel tormisel õhtul, keeldub lahkumast, näeb unes taas oma vanemate surma, Hawk tuleb teda luupainajast äratama, ning asi lõppeb Skye süütuse kaotusega.

Tore, nüüd ei saa Skye ju ära minna, kuna äkki ta on rase ja Skye tahab ju ka et Hawk oma kangelase/spiooni teadmisi kasutaks ning tema onu endise kallima üles otsiks. Samal ajal aitab Skye Hawkil ka tulekahjus kahjustada saanud mõisa osa taas korda seada, ning suudab end veel paar korda Hawki voodisse munserdada.

Skye tegevust võib iseloomustada umbes nii – ta on nagu tüütu kärbes ümber hobuse pea, ükskõik mida hobune ka ei teeks, kas lööb sabaga või hõõrub end kuhugi vastu või püherdab mudas, kärbes on ikka kohal ning suudab end ikkagi hobuse naha alla närida.

Kui siis selgub et nende ühine esimene öö ikkagi ei kandnud vilju, jätkab Hawk oma esialgse plaaniga ning läheb kosima talle määratud naist, kuid Skye on tal juba naha all. Seega kui Hawk näeb võimalust loobuda juhiks kandideerimisest ja planeeritud pruudi kosimisest, haarab ta sellest kahe käega kinni. Kuid enne veel kui ta Skyele jõuab toredat uudist teatada, suudab Skye peaaegu tulesurma surra, seega mõistab Hawk veelgi rohkem, kui ta Skyed päästma tõttab, et ei suuda temata enam elada.

Mitte et see oleks olnud halb lugu, ta oli kiire ja kerge ja etteaimatav, kuid samas oli ta ka tüütu ja igav ja etteaimatav. Tühi lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar