2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 4. september 2014

Screwdrivered

Raamat: Screwdrivered (Coctail #3) by Alice Clayton (2014)
Hinne: A
Päeval on Viv Franklin tarkvara programmide kirjutaja. Öösiti on Vivian kapi-armastus-romaanide-austaja, kes unistab oma rüütlist valgel ratsul või kauboist metsikul hobusel, või siis vormis tuletõrjujast, kes ta jalust rabab. Ning ta kannab ka korsette – ärgem korsette unusta.

Kui üks telefonikõne toob uudise, et ta on pärinud ilusa vana maja Mendocinos, Californias, oma ammu unustatud vanatädilt, kolib ta kogu oma elu teisele poole kontinenti, et võtta ette üsnagi armastusromaani vääriline seiklus. Kuid armastusromaanides on alati oma vimkad sees, kas pole nii?

Majaga tuleb kaasa ka kauboi, kes paneb ta reied värisema. Sest kauboi Hank on täiesti värisevate reite vääriline. Kuid seal on ka raamatukoguhoidja, Clark Barrow. Ning tema paneb Viviani hinge värisema. Kas villane jakk ning küünarnuki tugevdused suudavad võistelda nahast jalakaitsete ning kannustega? Võite lehmakoogi selle peale panti panna.
Romace, Comedy
 
Et siis kolmas raamat Kokteili sarjas. Esimesed kaks raamatut Wallbanger ja Rusty Nailed olid Carolinest ja Simonist. See raamat on Simoni kooliõest, kes kolib Läänerannikule, kuna ta vanatädi on talle pärandanud oma rannikuäärse maja ja farmi.

 Viv, kes armastab lugeda armastusromaane, ning pimekohtingutel end tihti leiab unistamast mõnest raamatukangelasele väärilisest kohtingust, saab keset ööd telefonikõne, mis annab talle võimaluse oma elu raamatuseikluseks kujutada. Sest kus mujal siis selliseid asju juhtub kui mitte raamatus :).


Ja kui veel majaga koos tuleb ka suu vett jooksma panev kauboi, kes hoolitseb hobuste ja kanade eest, kuid tõsi küll jah, on tiba napisõnaline ja kohalike sõnul lihtne – tema eelistus on pikad, peenikesed, rinnakad ja blondid – siis seda enam on Viv veendunud, et ta suudab Hanki ümber veenda, täpselt nii nagu raamatutes ikka, sest tema on väike, sportlik, rinnakas, tätoveeritud, augustatud ja brünett.

Kuid lisaks Hankile tuleb koos majaga ka Clark, kohalik raamatukoguhoidja, ajalooseltsi juhataja ning ajalooliste väärtuste kaitsja. Nende kahe vahel tekivad tulised sõnavahetused, kui Viv Clarkile teatab millised plaanid tal selle vana ja laguneva majaga on, ning Clark teatab talle, et ta ei tohi selles majas teha mitte midagi, mitte midagi ilma et ta seda ennem Clarkiga ei kooskõlasta. :)

Ja sedasi siis ongi Vivianil valida kahe suurepärase isase vahel. Üks on pikk, musklis, blond, lihtne ja teine on pikk, musklis, šokolaadipruunide silmadega ning tõsiselt vihaleajav :).

Vivianile tulevad appi ka Caroline ja Simon. Nädalad mööduvad, ning Viv püüab üha enam Hanki tähelepanu endale tõmmata, sest raamatukangelanna peab ju alati vaeva nägema, et oma kangelane kätte saada. Samas on ka Clark alati majas, et aidata tal vanatädi asju sorteerida ja kas minema visata või heategevuseks anda või alles hoida. Kui Vivian tagasi Philadelphiasse läheb, et oma elu seal kokku pakkida ja oma firma isale müüa, helistab Clark pea igal õhtul ja nad räägivad tunde kõigest ja paljustki muust.

Kui Vivian siis tagasi Mendocinosse tuleb, tabab ta end mõttelt, et ta pole selle nädala jooksul mitte kordagi Hankile mõelnud, küll aga on ta mõtetes alalõpmata Clark. Kuid ei, raamatukangelanna peab oma kauboi saama, mitte raamatukoguhoidja.


See oli niiiiiiiiiiiii naljakas raamat, et ma hakkasin naerma esimesest peatükist peale ja ka nüüd kui ma seda arvustust kirjutan ei suuda ma endiselt naeratust näolt pühkida. See oli tõsiselt andekalt kirjutatud pea paroodia sugemetega komöödia.

Taas kord oli see üks selline raamat, mida ma näen täiesti reaalset suurel kinolinal ja kõik need Viviiani romantilised nägemused oleks sisse loetud madala ning mesise meeshääle poolt :).

Väga hea komöödia!!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar