2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 22. detsember 2014

Jason



Raamat: Jason (Anita Blake, Vampire Hunter #23) by Laurell K. Hamilton (2014)
Hinne: C-
"Enjoying pain with your pleasure is something you either get, or you don't. If you get it, then you don't really need it explained, because you know how good it feels, and if you don't get it then no amount of talking is going to convince you it makes sense."

Kuid vahel tuleb seletada seletamatut, eriti kui su eluarmastust vajab arusaamist, või ta jätab su maha. Jason Schuyler on üks Anita Blake parimatest sõpradest ja tema lemmik libahuntidest ja enamgi veel. J.J. on Jasoni kallim ning lapsepõlve armastust, kes tantsib New Yorgi hinnatuimas balletti trupis. J.J. on andekas ja ilus ning ta on Jasoni järele hull. Kumbki neist ei taha olla monogaamne, seega mis võiks siis valesti minna.

J.J. on entusiastlikult biseksuaalne, ning tema põhirõhk on naiste poolel. Ta ei planeeri naistega magamist jätta, kuna Jason ei suuda tema seda vajadust täita, täpselt samuti nagu J.J. ei suuda täita Jasoni vajadust karmi seksi ning sidumise järele. J.J. ei mõista miks Jason ei rahuldu sellega, et ta läheks oma vajadusi kellegi teise juurde täitma, seega palub Jason Anita abi seletamiseks.

Anital on samas endal probleem oma enda ainukese tüdruksõbraga, Jadega. Jason soovitab Anital küsida abi J.J.’lt tema tüdruku probleemile, kui ta aitab Jasonil seletada tema kiiksusid J.J.’le. Pärast seda kui veel paar teist Anita kallimat teda õhutavad Jasonit aitama, nõustub ta vastumeelselt, ning J.J. lendab kohale kogemuseks, mida neist keegi unustada ei suuda.
Drama, Romance, Paranormal, Erotica

Seda raamatut võiks nimetada järgmiselt – Laurell K. Hamiltoni Ekstreem paari ja seks teraapia, praktiseeritud dr. Anita Blake poolt, koos tema kenade assistentide Nathaniel Graison, Jason Schuyleri ja Dominoga, patsiendid Jasoni tüdruksõber J.J. ja Anita tüdruksõber Jade.

Või siis TV versioon oleks – Masters of Sex: Paranormaalne versioon.

Kahjuks ongi selles raamatus vaid paari ja seks teraapia kõige ekstreemsemas versioonis. Ei ole ühtki õelat paranaormaalset tegelast, kes tahaks üle võtta linna või Richardi karja või Jean Claude klanni, või kasutada kurjasti Anita surnute elustamis võimeid või röövida talt Michat või Nathanieli … puudus kriminaalne müsteerium, oli vaid seks ja seksist rääkimine. Ja kuigi ma enamasti armastan Anita ja tema meeste seksi stseene, siis seekord muutus see juba igavaks, kui midagi muud polnudki. Õnneks järgmises raamatus vahetab dr. Blake välja taas kord U.S. Marshal Blake.

Ei see polnud paha lugemine, lihtsalt see polnud see mida Anita raamatud tavaliselt pakuvad ja seega jäi paljugi vajaka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar