2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 14. jaanuar 2015

Last Call


Raamat: Last Call (Cocktail series #4.5) by Alice Clayton (2015)
Hinne: B
Simon ja Caroline on taas tagasi küpsetamas, panemas ning suuri elumuutusi kogemas. Nad on oma elu mugavaks teinud, kuid neil pole veel paikseks jääda, ning Caroline on lõpuks suutnud oma elu elada ühtlaselt nii töö kui eraelu vahel. Ta on üks San Francisco hinnatumaid sisekujundajaid ning ta reisib üle kogu Põhja-California kui ta just Simoni kaisus pole.

Igavene maailmaavastaja Simon on viimase poole aasta jooksul oma reisid lühemaks lõiganud, eelistades samuti elada ühtmoodi nii töö kui eraelu.

Järgmine samm nende elus tundub kui ettekirjutatud – toostid, loorid ning kiriku vahekäik täis roosilehti. Kuid kui Kaug-Idas toimunud pildistamisel juhtub õnnetus, kuuleb Caroline kõige kohutavamat telefonikõnet, mida ta iial ette kujutada oskas, peab ta tõsiselt mõtlema, et kas nende jaoks on „kuni surmani“ reaalsem kui mõne teise paari jaoks.

See on olnud Caroline ja Simoni jaoks üks huvitav seiklus, ning otse loomulikult peavad nad lõpetama suurte üllatustega.
Romance, NA

Last Call Cocktaili sarjast, mille autoriks on Alice Clayton, on hea lõpp eelnevatele raamatutele: Wallbanger, Rusty Nailed, Screwdrieved ja Mai Tai’dUp.

Taas kord on peategelasteks Öösärgitüdruk (Caroline) ja Seinatrukkia (Simon). Nende kõige lähedasemad ja kallimad kõik ümberringi kas abielluvad või paljunevad ja nagu ikka sellistel juhtudel küsivad kõik ka neilt, kuna pulma saab või kas nad on juba rasedad, seega ei jäägi neil muud üle, kui tuleb ka neil selle peale mõtlema hakata. Ning kui Simon kogeb väikest uut elu oma kätel, küsib ta lõpuks ka selle suure küsimuse, millele ta palus paar nädalat varem Carolinel mõelda. Ning kui on mõeldud ja küsitud, tuleb ka tegutsema hakata. Tõsi ta on, tegutsema hakkavad küll rohkem Caroline ema ja Mimi, kuid siiski.

Kuid siis astub saatus taas vahele ning korraks tundub et see muinasjutt ei saagi õnnelikku lõppu või siis vähemalt mitte sellist õnnelikku lõppu nagu oodata võiks. Kuid lõpuks on siiski üks vintage valge kleit, küüslaugu kreem, õunakook ning grillitud ribid ning üks imelik „hokikepp“ millel on ühes otsas + :).

See oli hea lõpp heale sarjale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar