2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 23. märts 2015

Tart



Raamat: Tart (Delicious #2) by Lauren Dane (2012)
Hinne: B
Juliet Lamprey peab edukat pagaritöökoda TART ja ta elu on nagu lill, kui ta ellu tuleb tagasi Gideon Carter. Giedon on tulnud tagasi, et aidata oma vanaisal pidada perekonna farmi ja seega on ta tagasi selleks et jääda. Kui nad taas kohtuvad, löövad sädemed koheselt nende vahel taas lõkkele ja ei lähe ka palju aega, kui endised lapsepõlvesõbrad voodisse jõuavad.

Kuid see ei meeldi kohalikule juristile, Cal Whaleyle. Kuigi seksuaalset avatud kuid kindlalt monogaamne Cal on armastanud Julesi juba ammu, pole ta nende sõprust kunagi kaugemale viinud. Kui ta aga näeb, et Jules hakkab armuma Gideoni, mõistab ta, et ta peab kas võtma ette riskantse sammu või ta kaotab Julesi igaveseks.

Kes oleks võinud arvata, et need kolm leiavad kontakti nii intiimsel tasandil? Kolmiku kuumad suhted viivad neid kohtadesse millest nad unistadagi ei osanud. Kuid nii intensiivselt kirglik ja ebatavaline suhe on siiski ka sama emotsionaalselt keeruline, ning kui Jules äkki linnast lahkuma peab, peab ta endalt tõsiselt küsima, kas ta mitte ei pea tagasi koju naastes tõsiseid valikuid tegema.
Romance, MFM

Oh see oli üks tõsiselt hea ja särisev kolmiku lugu. Taas kord pole lihtsalt kaks meest kes jumaldavad ühte naist, vaid siiski kolm inimest kes õpivad armastama üksteist ja naudivad intiimsust nii kahekesi kui ka kolmekesi ja vahet ei ole milline paar koos on, kui intiimne hetk kätte jõuab, kas MF või MM.

Kui tavaliselt on ameerika kirjanike raamatutes perekond, just see lähisugulaste perekond, hästi lähedane (isegi siis kui nad üksteise kallal norivad ja õelutsevad) siis siin raamatus on perekond palju reaalsem. Julieti perekond on täiesti koost lagunenud – isal on uus naine ja lapsed, ema reisib ringi mööda ilma ja tuleb koju heal juhul kord paari aasta jooksul, ning vend elab kaugel ja ei suhtle eriti Julietiga, kuigi Juliet püüab nende kõigiga suhelda. Kui siis Juliet oma vennale avaldab oma suhete seisu viskab vend ta enda juurest välja, ema heidab talle ette, et ta vennaga ei suhtle ja kui isa haiglasse satub süüdistab tema uus naine Julieti, et ta on varastanud nende uute laste käest selle restorani, milles ta pagaritöökoda on. Selline tõsiselt korralik tavaline perekond. Kuid tuletagem veel kord meelde, et pere pole vaid see, kellega veresuguluses ollakse, vaid pigem see, kellega eluvaadet jagatakse, seega on Julieti ümber tema õige pere, kes teda mõistab, armastab ja tema kolmiku suhet halvakspanuga ei vaata.

Minu jaoks üks väga hea raamat ja varsti võib siis ka kolmanda osa läbi lugeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar