2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 6. aprill 2015

A Man Above Reproach



Raamat: A Man Above Reproach by Evelyn Pryce (2013)
Hinne: C
London, 19 sajandi 30 aastad ja tuntud pubi The Sleeping Dove ümbritsevad skandaalsed kuulujutud. Seal asetseb peidetud bordell, räägib rahvas, mis pakub teenust vaid kõrgeimale seltskonnale, kes tahavad oma seisuse ohjeid vabaks lasta. Josephine Grant teab, et need kuulujutud vastavad tõele – ta mängib Dove’s klavetit, ning teda tuntakse seal vaid kui „Nilbe Vanatüdruk“. Tema päritolust keerleb nii mõnigi lugu: mõni külastaja väidab, et ta on orvust geenius, teised jälle teadvat, et ta on kuninga enda armuke.

Kõrgseltskonna daamid kutsuvad Lennoxi krahvi „Kättesaamatuks“, mitte et ta oma hüüdnimest end väga häirida laseks. Elias Addison sai Lennoxi krahvkonna valdajaks pärast oma isa surma ning seni pole see olnud muud, kui koorem. Ta veedab päevi oma kohustusi täites ja õhtuid lõpututel ballidel jälitatud pärandust jahtivatest neiukestest. Ta on morn, tõsine ning pinges. Kui ta sõber viib ta kõige paremata kavatsustega Sleeping Dovesse, on sellel palju tõsisemad tagajärjed kui esialgu arvata oleks võinud.

Kui Lennoxi krahv leiab end Nilbe Vanatüdruku klaveri juurest, hakkavad nad koos mängima vägagi ohtliku meloodiat. Kuigi Elias ei suuda Josie võrgutamisest loobuda, peab Josie siiski kaitsma nii oma minevikku kui ka ebakindlat tulevikku, ning tal pole aega ühe kergemeelse dändi jaoks kellel on pehmed käed. Kui Krahv tõe teada saab, kas võib ta soovida, et poleks kunagi seda meloodiat ülessegi võtnud?
Romance, History

Lugu on siis värskes Lennoxi Krahvist ning Vanatüdrukust/klaverimängijast/raamatupoe omanikust/kirjanikust Josephina Grantist.

Alati väga korrektne ning ontlik Lennoxi Krahv/Elias Addison tutvub vägagi intrigeeriva klaverimängijaga bordellis ning järgmisel päeval veelgi rohkem intrigeeriva raamatupoe omaniku ning skandaalse kirjutise autoriga, Josephinega. Kuid Josephine pole vaid klaverimängija ning poeomanik, tal on saladusi mida ta ei saa lasta kellelgi avastada.

Elias ei lepi sellega et Josephine teda endale lähedale ei lase, seega ta lihtsalt peab teada saama, miks naine teda endast eemale tõukab, kuigi on selgelt näha, et nad üksteisele meeldivad, põhjus ei saa olla lihtsalt selles, et tema on Krahv ning Josephine on poeomanik, kellel on saladusi.

Tasapisi tuleb tõde ilmsiks, nagu saladustega ikka kipub juhtuma, ning lõpuks on kõik koos ja õnnelikud.

See oli üks tore lookene.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar