2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 6. aprill 2015

Ever After



Raamat: Ever After (Nantucket Brides Trilogy #3) by Jude Deveraux (2015)
Hinne: B
Hallie Hartley elu pole kaugletki mitte täiuslik. Ta on noor füsioterapeut, kes on loobunud oma elus pea kõigest – isegi armastusest – oma ilusa blondi kasuõe Shelly kasuks. Kuigi Shelly näitlejakarjäär pole kunagi kuhugi viinud, on ta kohe kindlasti selgeks saanud kuidas krokodilli pisaraid valada kui ta midagi saada tahab – mis isegi liigagi tihti on tähendanud seda, et Hallie on kaotanud oma poisssõbra. Kui Hallie ühel saatuslikul päeval töölt varem koju jõuab, avastab ta kaks üllatavat asja, mis ta senise elu peapeale keerab: mitte ainult pole üks salapärane sugulane jätnud talle maja Nantucketil, vaid Shelly on püüdnud seda temalt ka varastada. Et sellest segadusest pääseda läheb Hallei hetkeemotsiooni ajel Nantucketile.

Kuid uus probleem on end juba sättinud Hallei uue maja külalistetuppa ning temast saab ka tema uusim klient. Halleile on öeldud, et noor rikas James Taggert on oma jalga suusatades vigatanud. Eeldades et tegu on hingematvalt kena mehega, kes on elanud kerget elu, on Hallie üllatunud igast asjast mida ta Jamie kohta teada saab. Jamie tähelepanu toob Hallie tema kestast välja – kuid samas on Jamiel endal saladusi ning teda piinavad õudusunenäod, mida vaid Hallie kohalolek leevendada suudab. Hallie kahtlustab, et Jamie vigastused on palju ulatuslikumad kui ta seda välja näitab.

Sellele suurepärasel, rikka ajalooga saarel on kõikjal maagiat, isegi Hallie maja tagaõues. Peagi saabuvad saarele Jamie sugulased nende tädi pulma ning õhus on miski vägagi erakorralist. Õhus on romantikat – seda õhutavad takka paar sobitajaid vaime ning saare värvikirev ajalugu. Nende enda pisikeses ilmanurgas avastavad Jamie ja Hallie südame aegumatuid saladusi, ning nende endi vägagi erilist tõelise armastuse lugu, mis on loodud igavesti kestma.
History, Romance, Paranormal

Kuna ma olen ju lugenud ka sarja esimest kahte raamatut, siis tuli ka kolmas NetGalleys küsida, sest sari tuli ju lõpuni lugeda. Ja see on üks vägagi armas lugu ootamatust õnnest, armastusest ja asjatajataest vaimudest.


Loo kaks peakangelast on siis Hallie ja Jamie.
Hallie on füsioterapeut, kes on Hantucketil maja päranduseks saanud, ning kelle kasuõde on teda kogu tema elu ära kasutanud ning nüüd siis ka peaaegu ta päranduse röövib. Kuid Hallie jõuab koju täpselt õigel hetkel ning sõidab koheselt Nantucketile ning alustab tööd noore mehe viga saanud põlvega.

Jamie on endine sõdur, kes on sõjas saanud päris ulatuslikke vigastusi ning pärast ta esialgset paranemist, vigastab ta vennaga suusareisil olles oma põlve. Jamiel on suur (SUUR) pere ning kõik tahavad teda aidata ning kõik püüavad endast parimat et talle mitte meenutada sõda või tema vigastusi … põhimõtteliselt kohtlevad nad teda nagu santi ning vanurit ning Jamiel on sellest villand. Ta tahab olla normaalne ning et teda koheldaks normaalselt. Seega uinutabki ta vend ta magama ning toimetab ta Nantucketile, kus üks füsioterapeut on saanud päranduseks maja nende pere maja läheduses ning on nõustunud teda aitama.

Niisi Jamie pole sugugi õnnelik, et ta on saarele võõra inimese käte alla saadetud, sest ta ei lase kellegil end puudutada et nad ei näeks ta sõjaarme ning Hallie on endiselt päris suures šokis sellest mida ta kasuõde plaanis ning sellest ootamatust pärandusest. Hallie peab Jamiet tüüpiliseks rikkaks võsukeseks, kes pidutseb üle kogu ilma ning on nüüd vaid ajutiselt oma põlvega liikumisvõimetu ning Jamie ei taha et teda raviks üks järjekordne arst, kes talle kaasa tunneb. Kuid saare rahulikkus, huvitavad naabrid, kes toidavad neid koogikeste ning võileibadega ning lood maja endistest elanikest toovad kahte noort ühe lähemale üksteisele. Seda siis seniks, kuni Jamie pere Nantucketile jõuavad tädi pulmi ette valmistama.
 
See Jamie meenutab mulle kohe väga ühte teist Jamiet, kelle selga katavad sügavad piitsajäljed ja Hallie on armas tüdruk, kelle pere on teda vägagi hoolimatult ära kasutanud. Kuid majas elutsevad ajatavad vaimud püüavad endast parima anda, et me noori kokku viia ning Jamie pere (eriti tema kaksikvend) püüavad endast parimat anda, et Jamie taas kord haiget ei saaks. Kuid lõpuks võidab siiski armastus ning nad kõik elavad õnnelikult elu lõpuni. Ning tõsi ju on, et armunud võivad elada vabalt vaid õhust ja armastusest :).

See oli tore lugu, mis oli täis nalja, vaime ning armastust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar