2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 27. aprill 2015

Instinct



Raamat: Instinct (Chronicles of Nick #6) by Sherrilyn Kenyon (2015)
Hinne: B
Zombid, deemonid, vampiirid, kujumuutjad – täiesti normaalne päev Nick Gurieri elus – ning need on vaid ta sõbrad. Kuid nüüd kui ta on omaks võtnud selle deemoni, kes elab tema sees, peab ta õppima deemonit kontrollima ja samas ka summutama neid emotsioone mis võivad ohustada kõigi nende elusid, kellest ta hoolib. Seda on üsnagi raske teha, kui ta peab sama aegselt ka hoiduma nendest, kes tema pead hea meelega kandikul näeks. Ning keegi ei taha teda nii väga kui need tumedad jumalused, kes on tema deemoni rassi loonud. Nüüd kui nad teavad, kus taon, ei peatu nad millegi ees, et Nicki kätte saada. Ning eneselegi teadmata on Nick omaks võtnud ühe neist, keda ta kunagi usaldada poleks tohtinud. See üks isik on valmis Nicki üle andma tema vaenlastele, et tagasi saada kunagi kaotatud elu.

Nick on lõpuks leppinud oma saatusega, nüüd tuleb tal õppida seda vältima, ning teda ümbritsevad tumedad surmavad jõud on valmis hävitama kõik kellest ta hoolib, et nad saaksid taas inimeste maailma naasta, seda vallutada ning valiseda.
Paranormal, YA, Adventure

Juba kuues raamat Nicki kroonikatest ja üha huvitavamaks läheb.

Kõik toimub vaid ühe päeva jooksul, päeva jooksul mis algab nagu kõige suurepärasem päev Nicki jaoks – ta on tagasi oma kehas, kõik on elus, kooli ilusaim tüdruk armastab teda, tal on maailma parim ema ning kõige parimad sõbrad ja ülemus. Kuid nagu juba Murphy seadus ütleb „Kui teil on hea tuju, siis ärge muretsege, see läheb varsti mööda.“

Seega kui Nick on juba päris mitu korda öelnud „Täna on parim päev!“ siis ei saa ju kõrgeimad jõud teisiti, kui tõestada talle, et ta eksib. Rängalt. Lähima tunni jooksul on ta juba korra surnud, näinud olendeid kes ei tohiks olla inimeste maailmas ja kogema nähtuseid, mis ennustavad maailma lõppu.

Nicki ümbritsevad inimesed, kes annavad endast parima, et teda aidata, kuid ka inimesed, kes on valmis talle jalga ette panema, et vaid tema kohta endale saada. Kuid kuidas Nick võiks teada, kes on kes, eriti kui kõigil on saladusi ja kõik neist on ühel või teisel hetkel tahtnud teda tappa. Seega, keda usaldada, keda tappa ning kuidas peaks ta oma Malachai väga kontrolli alla hoidma. See meenutab vanu muinasjutte, kus tuleb pimedasse laande võlumarju otsima minnes, olla kõigiga viisakas ning abivalmis, sest sa ei või iial teada, kes võib sind aidata tulevikus ning samas tuleb olla ka ettevaatlik nendega, kes püüavad sind liialt aidata.

See päev on täis üllatusi, võitlusi ning paljastusi. Kuid lõpuks ei tea me ikkagi, kes on Nicki poolvend.

Kuid see oli üks hea kiire lugemine.
Ma olen teised Sherrilyn Kenyoni sarjad täiesti unarusse jätnud, peaks nad üles otsima ja veel lugemata osad järjekorda panema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar