2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 27. aprill 2015

Lush



Raamat: Lush (Delicious #3) by Lauren Dane (2013)
Hinne: C
Mary Whaley on pidevalt rakkes oma eduka toitlustusettevõtte juhtimisega ning õhtusöögi klubi eestvedamisega. Tal on kõik mida ta kunagi saada on tahtnud – või vähemalt ta arvas nii. Kui ta kohtub uskumatult seksika ning vägagi hakkaja rock stari Damien Hurleyga ta sõbranna kihluspeol, siis nendevaheline külgetõmme on kõikehõlmav – ning ta ei kavatsegi endale seda keelata.

Damien on harjunud raske ja kiire eluga. Tema ja ta kaks venda alustasid bändi tegemist kui nad olid vaevalt keskkooli lõpetanud – siis said nad kuulsaks ja on seda siiani. Ta on legendaarne metslane nii laval kui ka magamistoas. Kuid kui ta kohtub Maryga, siis miski vajub õigesse kohta, ning see pahapoiss hakkab mõtlema, et kas ta pole lõpuks midagi õiget leidnud.

See mis algab kui mõningad juhuslikud kohtumise muutub peagi millekski palju keerulisemaks. Damien ei mõista miks Mary temalt midagi enamat ei taha. Ning üsna varsti on Damien see, kes tahab Marylt rohkem. Kuid tuleb välja, et Mary pole sugugi kollasest ajakirjandusest mööda vaadanud ning Damiani ootab ees suur töö: tal tuleb Maryt veenda, et ta on rohkemat väärt, kui vaid üheöösuhe …
Romance,

Delicious sarja viimane raamat on üsnagi meeleolukas lugemine.

See raamat on siis Maryst, Delicious grupi peakokast, kelle on kuum afäär trummar Damieniga, kelle bänd tuuritab koos Delicious grupi teise liikme, Gilliani abikaasa Adriani bändiga. Nende kahe vahel on särisev keemia kohe esimesest hetkest alates.

Mary teab et Damien on rock staar, ning et tal on uus tüdruk igas uues linnas ning temast üksi ei piisaks Damienile iial, pealegi on Maryle tema töö palju tähtsam, kui kuum suhe, aga ta siiski nõustub väikse meeldiva vahepalaga. Damien on elanud metsikut elu juba aastaid, kuid nüüd ei saa ta Maryt kuidagi oma mõtetest välja, ning ta on valmis milleks iganes, et Maryga tõsisemat suhet proovida, kuid Mary ei ole sellest huvitatud.

Seega nad siis külastavadki üksteist üksteise kodudes (erinevates osariikides), veedavad ühiseid kuumi öid, külastavad häid restorane ja söövad head toitu. Kuid sellest Damienile ei piisa, tema tahab enamat. Selleks et veenda Maryt nende suhte võimalikkuses, palkab ta Mary nende bändi isiklikuks kokaks selleks ajaks, kui nad uue plaadi materjali lindistavad. Mary nõustub, teeb ümber oma töögraafiku oma tavaliste töödega, ning on juba ette elevil võimalusest olla koos Damieniga ning nokitseda oma kokaraamatu kallal … kuni ta saab kirja ühelt ajakirjanikult, kes on juba korra varem tõestanud et ta on s*****a ning usaldamatu, ja ikkagi usub Mary seda mida talle ette söödetakse, sest kõik mis on internetis on ju tõsi ja fotod ei valeta kunagi … tõsiselt?!?!?

Noh igatahes, Mary saab üsnagi ruttu üle oma solvumisest ning idiootlikust teismelise mossitamisest ning kõik lõppeb õnnelikult.

See oli hea, kerge ja meeleolukas lugemine.

Ning siia lõppu bänd, kes meenus mulle kui ma lugesin Damieni bändist :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar