2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 26. mai 2015

Beyond Innocence



Raamat: Beyond Innocence (Beyond #6) by Kit Rocha (2015)
Hinne: A
Juba aastaid on Jared eksisteerinud kahe suure jõu ääremail – Eedeni kõrgseltskond ja Dallas O’Kane neljanda sektori punt. Ta rändab kahe maailma vahel, teda kaitseb vaid ta raha ning võim – raha mida ta teenib oma keha müües ning võim mida saab kogudes saladusi. Ta on puutumatu – seda siis seniks, kuni ta alustab uut elu kogudes infot O’Kanede jaoks.

Lili Fleming kõndis viiendast sektorist minema revolvriga, seljas verised riided ning hindes jäine kindlameelsus ellu jäämiseks. Nüüd on ta maailmas, kus inimesed elavad võimsalt ja armastavad veelgi võimsamalt, ning teda ei hirmuta mitte miski nii nagu need tunded, mida O’Kaned temas äratavad – eriti Jared.

Emotsioonid on need, mida Jared ei saa endale lubada, ja segadus mida Lili ei vaja. Kuid kumbki neist ei suuda vastu panna sellele kirele, mis nende vahel säriseb ning leegitseb nii et ähvardab sulatada jää nende mõlemi südame ümbert … või siis tapab neid. Sest ainus asi mis on veelgi ohtlikum kui O’Kane armastamine ja see on spiooni armastamine.
Romance, Erotica, Dystopia

Taas kord üks suuepärane osa Beyond sarjast.

Seekord on siis selles düstoopilises erootikaromaanis võimupaariks Jared ja Lili. Jared, see hingematvalt kaunis mees-hoor, kes on siiani olnud iseseisev ning armunud Acesse. Ning Lili, viienda sektori koduperenaine, kes tappis on valvuri ning kõndis viiendast sektorist neljandasse, O’Kanede juurde, et saada neilt kaitset ning uus elu.

Ei saa just öelda, et Lili oleks siiani elanud kaitstud elu, kuid ta elu on siiani enamasti olnud pühendatud vaid ühele asjale – teha kõike mida ta isa ja abikaasa talt nõuavad või saab ta peksa. Seega on ta leidnud tuimuse medikamentidest, teinud kõik mida nõutakse, ning kui mehed tapeti polnud tal muud võimalust ellu jääda kui ta pere oli juba mõrvatud, kui ta pidi põgenema. Seega ongi ta nüüd siis neljandas sektoris, ta kaasa võetud tabletid on otsa saanud, ning ta hakkab nägema, tundma, mõistma asju ta ümber. Jared meenutab talle kodu, sest ta pole tüüpiline nahka kandev/tätoveeringutega kaetud muskel nagu kõik teised O’Kane mehed, ta on vaikne, haritud ning ta ei hirmuta Lilit.

Jared on enamuse oma elust olnud hoor ning ta pole kunagi tahtnud end segada poliitikasse, kuigi ta kuulis voodis igasuguseis saladusi kogu aeg. Aga nüüd, pärast seda kui Ace viga sai, otsustas ta anda ka oma panuse Edeni probleemi lahendamiseks, ning nõustus O’Kanesid abistama. Ta lõpetas oma vana ametiga ning ostis Eedenisse põrandaaluse baari. Finn palus tal ka Lili järgi vaadata, mitte ei Lili poleks juba niigi ta tähelepanu endale tõmmanud, kuid praegu pole õige aeg suheteks.

Kuid nagu tavaliselt neljandas sektoris, vahet pole, kas aeg on õige või mitte, kui O’Kane naine on millegile silma peale pannud siis …

Üle süütuse on taas kord täis suurepärast ihaldusväärset seksi, tugevaid naisi, huvitavat poliitikat ning ahvatlevaid pilguheite tulevatesse raamatutesse.

Ma olen ilmselt juba liiga palju lugenud neid traditsioonilisi armastusromaane, kus kangelanna tõmbab näo krimpsu ja hakkab mossitama, kui tema silmarõõm ei räägi talle täit tõtt või püüab teda ohust eemale hoida, seega ootasin ma ka selles raamatus seda hetke, kui Lili käituks nagu tüüpiline närtsiv armastusromaani lilleke. Kuid seda ei saa kunagi tulema selle sarja raamatutes. Siin sarjas ei lase naised end millestki nii tühisest morjendada. Kui oli vaja saladusi hoida, siis oli see vajalik, kui mees tahab teda ohust eemale hoida, siis tuleb talle tõestada, et ilma naiseta ei saa mees siin ilmas siiski hakkama ja kui miski hirmutab, siis tuleb kopsud õhku täis tõmmata ning julgelt edasi sammuda, olgu see siis voodisse, kus ootavad juba ees kolm kätepaari, kes on valmis pakkuma talle ülimat senikogematut naudingut, või siis poliitiku kabinetti, kellele on vaja selgeks teha, et ta pole sinna tulnud pistisena vaid ta pakub koostööd tugevate jõududega linnapiiri taga ja võimalust tema kohta linnas tugevdada.

Tegemist on ühe väga fantastilise sarja vägagi fantastilise raamatuga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar