2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

kolmapäev, 20. mai 2015

Kissing the Maid of Honor



Raamat: Kissing the Maid of Honor (Secret Wishes #1) by Robin Bielman (2013)
Hinne: C
Tema parima sõbranna venna suudlemine polnud kunagi nii hea tundunud …

Sela Sullivan on nõuks võtnud olla läbi aegade parim pruutneitsi, isegi kui see tähendab seda, et ta peab peiupoissi kannatama. Luke Watters on väljakannatamatu ning liiga ilus lisaks sellele, et ta on ka see tüüp, kes alandas Selat keskkooli ajal, kui ta teda suudlusputkas suudles, kuid Luke on ka Sela parima sõbranna vanem vend. Sela on kindel, et Luke on endiselt seesama ülbe sportlane ning seega vannub ta, et ta keskendub vaid oma kohustustele ning hoiab sellest ärritavast – ärritavalt ahvatlevast – Lukest eemale.

Luke on harjunud igasuguste riskantsete ettevõtmistega, kuna ta on maailmakuulus ekstreemspordi fotograaf. Kuid kas ta on valmis riskima oma südamega selle ilusa Sela Sullivani pärast, kes nähtavalt endiselt teda vihkab selle pärast mida ta aastaid tagasi talle tegi? Seda poleks ta küll oodanud. Sela sütitab Lukes sellise kire, mida ta kunagi varem tundnud pole ning mida rohkem aega nad koos veedavad, seda rohkem Luke teda ihaldab. Kuid kas ta suudab tõestada audaamile, et temast on saanud aumees?
Romance

Pruutneitsi suudlemine on üks väga tore, lihtne ning puhas armastusromaan.

Lugu on siis Selast – ta töötab haiglas õena ning ta on oma parima sõbranna pruutneitsi.

Ja Lukest, Vanessa vennast, kes on fotograaf, kes reisib mööda maailma ringi, teeb pilte ekstreemsportlastest ekstreemsetes situatsioonides ning ta ei löö ka ise ohtlikes situatsioonides risti ette.

Umbes kümme aastat tagasi suudles Sela Luket suudlusputkas ning Luke käitus nagu üks teismeline poiss ikka, kui tema parima sõbra väikse õe suudlus talle liialt meeldib – ta nimetas Sela huuli laiba huulteks ning see nimi jäi Selale külge kogu ta keskkooli ajaks. Sela on endiselt selle pärast tulivihane kuid Lukel pole sellest aimugi, tema arvab et Sela on selle unustanud, isegi kui ta ise end selle pärast tiba kehvasti tunneb.

Seega kui Luke tuleb oma õe pulma ajaks koju, teeb Sela soovikaevu juures soovi, et Luke temast eemale hoiaks, kuid kaev teeb omalt poolt kõik, et täituks hoopis vastupidine.

Kõik teavad, mida Sela Luke vastu tunneb ning kõik räägivad Lukele, et ta peab Selast eemale hoidma, et Sela ei kaotaks oma parimat sõbrannat ning Luke ei oleks põhjuseks miks ta õde oma sõbranna kaotab ning miks ta ise oma parima sõbra kaotaks, Sela venna nimelt. Kuid ikkagi lükkavad kõik neid igal võimalusel kokku. Korraks ma arvasin, et nii peabki olema, selline keelatud vilja efekt, et mida enam nad neid lahus püüavad hoida seda enam nad koos tahavad olla ja see ongi kõigi eesmärk, kuid ei olnud nii. Seega nende paari nädala jooksul, mis jääb veel pulmadeni peavad Sela ja Luke koos tantsutunde võtma, koos pulmatorti maitsma minema, Luke peab Selale küüti pakkuma kui ta auto katki läheb ning Luke viib ta motikaga sõitma, ning nad jäävad tormi kätte motikaga sõitmas olles ning peavad veetma öö teeäärse hotelli mesinädalate toas …. Seega kõik räägivad, et püsige lahus, kuid samas lükkavad neid kokku.

Ilmselt te juba aimate, kuidas see lugu lõppeb, kuid päris tore oli nende ühist teekonda lõpuni jälgida.

Nagu ma juba alguses ütlesin, oli tegu ühe toreda, lihtsa ning puhta looga, mille võiks pikale lennule kaasa võtta ja lennu lõpuks oleks ta läbi. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar