2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 12. mai 2015

Perfection



Raamat: Perfection (Neighbor from Hell #2) by R.L. Mathewson (2011)
Hinne: C
Zoe on harjunud enda eest ise hoolitsema ning ta on juba ammu sellega leppinud, et kui midagi halba peaks juhtuma, siis juhtub see kindlasti temaga. Seega kui ta kaotab oma töö asja pärast, mille pärast enamus ülemusi oleks hoopis rõõmustanud, ning ta elu hakkab sellest hetkes allamäge veerema, siis pole tal lootustki, et miski enam paremaks võiks minna. Kohe kindlasti ei osanud ta oodatagi, et ta naabriks olev häälekas jobu võiks teda aidata, kuid tal pole ju enam midagi kaotada ja seega usaldab ta teda ning loodab vaid parimat. Ta poleks osanud oodatagi sellist erakordset pakkumist, mis pidi olema kasuks neile mõlemile ning ei oleks tohtinud kellegile liiga teha, kuid Zoe oleks pidanud teadma, tema õnn ei ole kunagi nii kaua vastu pidanud.

Nagu enamus Bradforde, on ka Trevor väga tundlik toidu suhtes, ning see on talle kõige tähtsam. Ta elab pärsi tavalist elu ning talle meeldib kui asjad on lihtsad ja see kehtib ka suhete kohta. Ta tahab täiusliku naist ning ta teab täpselt milline see naine olema peaks. Seega kui ta avastab enda õuduseks, et ta mõtted on kinni ta väikse tusase naabri küljes, leiab ta et kõige parem viis neiu oma mõtetest välja saamiseks on temaga kõige selle tegemine, millest ta mõtted fantaseerivad. Ta suhtleks neiuga vaid nii kaua, kuni ta oma ideaalse naise leiab.
Romance, Humor

R.L. Mathewsoni sari Põrgulikud Naabrid on väga meelelahutuslik sari. Ka sarja teine raamat – Täiuslikkus – oli täpselt sama naljakas kui oli esimene raamat – Playing for Keeps

Selles raamatus jälgime siis Zoe ja Trevori (järjekordne Bradford, samuti tuntud ka kui Inim Toiduimeja) lugu. Zoe sai töölt kinga, ta auto aken lõpetab temaga koostöö ning ta naaber (korteri omaniku vennapoeg) varastab ta pesupulbri ning ta õhtusöögi. Trevoril on suurepärane üürnik, ta ei kurda kunagi, ta on vaikne, kuid täna tormab neiu tema korterisse ning tahab röövida ta toitu – mitte keegi ei tule kunagi Bradfordi ja tema toidu vahele, vahet pole kui kenakesed nad võiksid olla – ning süüdistab teda seitsmes surmapatus. Miks ta küll varem midagi ei öelnud?

Trevor tahab oma väikest üürniku aidata, ning pakub talle tööd oma onu juures (tööd mida hetkel teeb Haley, kes on kohe koju jäämas oma teise lapsega :)), parandab ta auto akna, palkab Zoe oma korterit puhastama, külmkappi täitma ja hommikuti  võileibu tegema (see on kõik millega ta toidu asjus hakkama saab) ning õhtuti toitu tellima (kuna kõik Bradfordid on toidu kojutoomise teenustest keelu saanud :)). Ning kui Trevor siis kohtub Zoega baaris, kus ta on piisavalt purjus, et tunnistada Trevorile oma viie aastast seksi põuda ning vajadust kohe meest saada, pakub Trevor talle välja lahenduse, mis aitaks neid mõlemaid – nad peaksid olema lisahüvedega naabrid.

Esialgu läheb kõik hästi – kui vaid vajadus peaks pead tõstma, tuleb minna vaid kõrvalkorterisse ning kõik vajadused saavad täidetud. Siis toob Zoe koju koera. Siis solvab tööl keegi Zoet tema kehakaalu pärast ning Trevor reageerib väga vägivaldselt. Trevor on hakanud tasapisi kaotama oma ideaalset naise kuju ning tasapisi on see pilt hakanud asenduma Zoega, kuid Zoe teab, et see kõik kestab vaid kuni Trevor leiab oma ideaalse kaaslase.
 
Seega kui Zoe saab üllatava uudise pärast seda kui ta on vannitoas kokku kukkunud on ta valmis oma korterist ja Trevori elust lahkuma, kuid Trevor ei ole nõus sellest kuulmagi. Noh, võite juba isegi arvata, millega see kõik lõppeb :).

See oli üks tore, meelelahutuslik ja kaasakiskuv lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar