2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 4. mai 2015

Wolf Bride



Raamat: Wolf Bride (Lust in the Tudor Court #1) by Elizabeth Moss (homme :), 2015)
Hinne: D
Inglismaa, 1536. Lord Wolf, teenekas sõdur ning kogenud armuke, on tulnud Kuningas Hernry VIII õukonda oma uue pruudi järele. Tema pruudiks on tütarlaps, kes on teda huvitanud juba sellest hetkest saati kui ta teda esimest korda nägi Yorkshire nõmmedel ratsutamas. Eloise Tyrell, nüüdseks üks Kuninganna Anne Boleyni saatjadaamidest, on teinud endale aga muud plaanid. Tal pole mingit tahtmist alluda mehele, keda ta vaevu tunneb ning keda – kuigi ta keeldub seda tunnistamast – ta natuke kardab. Kuid siis nad suudlevad esimest korda. See suudlus äratab neis mõlemis tulise kire, mis ulatub nende mõlemi hingeni. Kuid kui õukonnas lahvatab skandaal Kuninganna väidetava truudusetuse pärast, näeb Eloise täpselt, mis juhtub siis kui võimukas mees tüdineb oma abikaasast. Kas ta ikka julgeb anda kellegi meelevalda nii oma keha kui ka südant?
Romance, History

Mis siis öelda selle raamatu kohta?

Kujutage ette lava, kus on lavakujundus ja kostüümid vastavalt Henry VIII õukonnale, kuid näitlejad esitavad oma rolle, nagu nad oleksid tänapäevas.

Laval on suur labürint ja meie tulevased armastajad pannakse erinevatest nurkadest liikuma. Nad peavad jõudma keskele, kust nad üheskoos edasi väljapääsu poole peavad liikuma. Teel keskpaika näevad nad üksteist aegajalt, kuid iga kord kui nad proovivad teha mindagi või öelda midagi, mis võiks neid lähemale tuua, jooksevad nad hoopis vastu seina. Isegi kui nad lõpuks saavad keskel kokku (loe: kogevad kõikehõlmavalt romantilist armatsemist) jätkavad nad siiski oma teekonda pidevalt vastu sinu joostes ning nende teekond labürindist välja on vägagi valulik. Kogu see lugu on täis pidevat valesti mõistmist, ülemõtlemist, sõnavääratusi, segavaid endisi kallimaid või uusi austajaid ja sulaselget pimedust või lollust.

See lugu hakkas mulle tõsiselt üks hetk närvidele käima. Tegu oli küll lihtsa looga, kuid ta polnud üldsegi mitte nauditav. Ilmselt oli minu vastumeelsus tingitud ka sellest, et ma olen lugenud igastusguseid erinevaid versioone Henry VIII õukonna intriigidest, ning tahes tahtmata võrdlesin ma seda raamatut nendega, ning selle raamatu imelik, kaasaegne keelekasutus ning kangelanna mõtteviis oli vale ning häiris loo nautimist.

Kahjuks sugugi mitte hea lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar