2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 30. juuni 2015

2 Busy 4 love



Raamat: 2 Busy 4 Love by Lucy Hepburn (2010)
Hinne: C
Christy on uhke, et ta on efektiivne personaalne assistent, keda abistab tema alati käes olev IPhone. Kui ta oma telefoni oma õe kihluspeo päeval rongi unustab, on Christy kindel, et kogu ta päev on rikutud – seda siis seniks kuni ta saab laenata telefoni ja helistada Willile, sellele kenale noormehele, kes tema telefoni üles korjas et esimesel võimalusel see Chrityle tagasi anda. Will on samuti hüivatud oma pereprobleemide lahendamisega, seega ei saa ta Christyga kohtuda enne kui alles õhtul, kuid äkki saab probleemi ka teisiti lahendada. Willist saab Christi isiklik assistent, kes otsib Christy jaoks läbi kogu päeva ta telefonist talle aadresse ja päevakava ja muid vajalikke kontakte.

Christi tormab üle kogu New York City päev läbi, et siiski täita kõiki oma klientide nõudmisi vaatamata oma õe kihluspeole. Tal tuleb päästa hellitatud koeri kannatamatute hoolitsejate juur3st, toppida suuri araabia vaipu tillukestesse taksodesse, vältida Twitteri kasutajatest selstkonnastaare, ning seda kõike kuulates telefonist Willi rahustavat ja juhendavat häält. Will püüab ise tegeleda oma pahura isa ja tema tuulepea assistendiga, ning ühel hetkel tabab ta end mõttelt, et ta loeb omaette tunde, kui ta lõpuks saab näost näkku rääkida naisega, kes pole teda võlunud muuga kui tema meela hääle ning liigagi keeruka telefoniga.
Romance, Comedy

2 Buzy 4 Love võiks vabalt olla Hallmark romantikafilm. Selleks on sellel lool kõik eeldused olemas. Kaks noort inimest, kes kohtuvad kõige ettearvamatumal moel, kes on sunnitud üksteisega suhtlema ja nad satuvad mõlemad pidevalt naljakatesse situatsioonidesse, ning kuigi lugejad võivad juba ammu aimata, kui väike linnake on New York ja kuidas kõik kõiki tunnevad, siis nemad ja neid ümbritsevad tabavad neid siduvad seosed alles üsnagi loo lõpus.

Lugu on siis Christyst, kaasaegsest naisest, kellel on oma äri, kelle telefon on tema personaalne assistent, kaastööline, usaldusalune ning alati abivalmis võlur. Seega kui ta unustab oma telefoni rongi, leiab ta end ühtäkki maailmast, kus kõik polegi enam vaid ta sõrmeotsa ja äppi kaugusel, ning ta peab rääkima inimestega ja abi paluma, selle asemel et ise alati kõigile abi pakkuda.

Kuna ta siis on ilma telefonist, kes ta päeva planeeriks, talle õige suuna kätte näitaks ning infot kontrolliks, võtab ta lennujaamast kaasa vale inimese, jääb hiljaks oma unelmate korteri eest sissemakse tegemisele, läheb keemilisse puhastusse kleiti kätte saama ja saab hoopis vaiba, hilineb enamusele järgmistest kokkusaamistest, määrib taas vaiba, peaaegu kaotab hindamatu tiaara ning mis kõige tähtsam, leiab paar uut sõpra ja peaaegu armub.

Will läheb oma vanaisa maja müüki kinnitama, kuid kuna ta isa on oma allkirjaga lollitanud, siis tuleb Willil ka isa vaatama mina. Kogu tee kodulinna on Will pidanud kannatama tema vastas istuva tüdruku pidevad juttu telefoniga, ning siis unustab ta ka veel telefoni rongi. Will võtab telefoni kaasa lootuses see talle tagastada, ning peagi helistabki tüdruk oma telefonile, kuid lihtsalt aja ja koha kokkuleppimise asemel, hakkab tüdruk tal pidevalt abi paluma, kuid Will ei tunne seda tüüpi telefone, seega võtab see kõik aega, kuid aeg on see mida Willil sel päeval jagub. Kuna Willi isa assistendil on sellel päeval kihluspidu, siis lubab ta Willi linna viia, kui Will paar käiku temaga koos viitsib teha ja lõpuks istubki Will peopaigaks oleva hotelli esisel trepil ja ripub telefoni otsas Christyga, aidates, rahustades ja õhutades teda, kuni Will tüdrukusse armub.

Seega on see tegelikult 24 tunni romants, väikses New Yorgi Linnas, kus kõik tunnevad kõiki :), ning selleks et need kaks üksteisesse armuks on vaja sellest vaid poolt aega, ning nad näevad üksteist algatuseks vaid hetkeks, kuid nad räägivad selle 10+ tunni jooksul pea lakkamatult. Sellest võiks saada tõsiselt tore rom/com. Tegemist oli ühe kerge, naljaka, ladusa ja kiire looga.

Hea lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar