2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 8. juuni 2015

Don't Walk Away



Raamat: Don’t Walk Away (DreamMakers #3) by Vivian Arend and Elle Kennedy (2015)
Hinne: D
Tema tahab olla ta maailmas kõige tähtsam – nii voodis kui ka sealt väljas

Endine sõjaväelane Dean Colteri jaoks on meeletud sexpeditsioonid ja lõpmatu flirt täiesti normaalne – kuid ta polnud alati selline. Aastaid tagasi, oli praegune DreamMakersi üks omanikest ühe-naise-mees, kuni ta rebis Emma Lee südame tükkideks. Kuid ta pole Emmat kunagi unustanud, ja kui Emma taas tema ellu saabub, on uus võimalus ühtäkki ta käeulatuses … ning ta peaks neetud olema, kui ta uuesti asja metsa keerab.

Tema tahab, et ta maailm enam vurrina ei pöörleks.

Emma pole enam ammugi see naiivitar, kes ta kunagi oli. Nüüdseks on temast saanud moemaailma edukas disainer, ja ta ei lase Deani jalust nõrgaks tegeval naeratusel ja mesijutul end oma teelt kõrvale juhtida. Kuid Deani sihikindlat võrgutust on raske eirata, isegi kui ta ehitatud impeerium ähvardab uppi lennata. Seekord võib hoopis tema olla see, kes nende mõlemi südamed murrab kui ta minema kõnnib.
Romance

Tegu on siis DreamMakersi sarja kolmanda raamatuga, eelnevatest olen ma lugenud vaid esimest – All Fired Up ja too polnud väga paha. Kuid seekordne lugu siis oli loetav, kuid mitte väga hea.

Lugu on siis Deanist – endine sõdur, üks omanikes DreamMakersi firmas, kes tegeleb abitute meeste aitamisega, et need saaksid oma naistele/sõbrannadele/kihlatutele muljet avaldada, ning ta on ka tõsine naistemees. Ja Emmast – moedisainer, Deani lapsepõlve armastus, ta ei kannata rahvamasse ega ka kuulsust.

Nagu ma juba ütlesin, neil kahel on ühine minevik, minevik mis haavas sügavalt Emmat ning jättis Deani südametunnistuse kripeldama. Ning nüüd, üle kümne aasta hiljem, satuvad nad taas kokku – Emma on disainer tuntud rõivabrandi juures ning Dean naudib San Francisco naisi. Emma ei taha Deani ning Dean tahab oma vea heastada. Emmal on ka probleeme ta „ülemuse/ettevõtte juhtfiguuriga“.

Nende kahe vaheline keemia, nende ühine minevik, Emma lugu disainiga, Deani võtted Emmat tagasi võita, Emma käitumine kui ta hakkab taas Deani armuma – see kõik on kuidagi tuim. Ärge saage must valesti aru, raamatus olevad armastussteenid on väga kuumad, kuid kõik muu selle ümber on kuidagi tehislik, kuidagi „seda ilmselt tahaks lugeja näha“ stiilis, ja see „miski“ mis muudaks loo elavaks oli puudu.

See polnud halb lugu, kuid see oli tuim lugu mida oli kerge lugeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar