2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 7. juuli 2015

Blade Dance

Raamat: Blade Dance (Cold Iron #4) by D.L. McDermott (21.09.2015)
Hinne: C
Bostoni kooliõpetaja Ann Phillips on piisavalt tark teada, et haldjaid ei tohi usaldada, kuid kui üks tema teise klassi õpilastest tuleb kooli mõlemad käsivarred kaetud tatoveeringutega, pole tal muud võimalust kui minna Finn MacUmhailli jutule, kes on ohtlik ning karismaatiline haldjate kriminaalide boss, kes kontrollib Charlestowni.

Finn MacUmhaill, Fianna haldjate juht, on juba mitmeid kuid Ann Philipsil sima peal hoidnud, kuid hiljutine jõukatsumine tema vanima vaenlasega on ta maja lõhkunud. Arvestades sellega, et hiljuti on Fiannadele osaks saanud halvav löö ning ka ta poeg on ta maha jätnud, pole tal olnud aega seda ahvatlevat punapead võrgutada. Kui naine aga ta uksele ilmub tema abi paludes, arvab Finn, et ta on leidnud võimaluse naisele lähemale saada, kuid enne kui ta midagi teha jõuab, röövitakse see laps ühe metsiku Druiidi poolt, kes on avastanud võimaluse inimeste ning haldjate maailmade vahelise seina lõhkumiseks.

Nüüd peavad Finn ja Ann ühendama oma jõud Finni ammuse vastasega – salakavala Kuninganna armukesega – selleks et poissi päästa või peavad nad leppima sellega, et maailmade vaheline sein laguneb ning Haldja kuninganna ning tema õukond ...
Paranormal, Romance, Magic

See on siis juba neljas raamat Külma Raua sarjast, ning täpselt nii nagu oodata oligi on seekord peaosas seksikas õpetaja Ann ning Miachi vana vastane Finn. Ja täpselt nagu oodata oligi, pole Ann lihtsalt seksikas õpetaja ning Finn pole läbini halb.

Taas kord on mängus üks kuritahtlik Druiid, kes on valmis milleks iganes, et tuua tagasi haldja õukond koos Metsiku Jahiga ning haldjad, kes on siinpool seina teevad mida iganes, et hoida seina tervena, et nende segaverelised lapsed ei satuks Kuninganna julmadesse mängudesse.

Kuigi Anni ja Finni vahel on tugev tõmme, peab Ann siiski esmalt üle saama sellest uudisest, mis kogu ta senise maailma peapeale pöörab, ning Finn peab üle saama tema ja Miachi vahelisest vihast.

Lõpuks päästab Anne uus olemus ning tema julgus päeva ning Finn leiab endas piisavalt meest, et matta oma sõjakirves.

See oli taas kord üks huvitav lugu haldjatest ning druiididest ning Kuniganna armukesest ning bersekitest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar