2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 7. juuli 2015

Compromising Willa

Raamat: Compromising Willa (Accidental Peers #3) by Diana Quincy (2013)
Hinne: D
Inglismaa 1805
Lady Wilhelmina Sanhope on rikutud ning kõik teavad seda. Ta on tagasi Linnas esimesel hooajal peale seda kui ta libastus, ning Willa plaanib jääda abielukarusellist eemale, arvestades et nüüdseks on temast huvitatud vaid veel varandusejahid. Ta suunab kogu oma tähelepanu erilistele teesegudele, mida ta salajas segab kohvipoodide tarbeks, kus töötavad vaesed naised ja lapsed. Kui ta salajased tegemised avalikuks tuleksid, oleks ta kindlasti rikutud. Taas kord.

Mitte keegi teine peale uue Hartwelli vürst ei märka kui vähe kosilasi on Willal. Kuna Hart on alles äsja tulnud tagasi Indiast äratab see salapärane varjulilleke koheselt tema tähelepanu. Harti lähenemiskatseid püüab summutada krahv Bellingham, kes on kord Willa maha jätnud ning on nüüd enda eesmärgiks võtnud Willa tagasi saada.

Willa on kahe võimuka mehe võitluse vahele jäänud ning ta ei ole mingil juhul nõus loobuma oma iseseisvusest selles et oma reputatsiooni päästa. Kuid kas ta on nõus oma südant kaotama?
Romance, History

See oli üks loetav lugu.

Üks peategelastest on Wihlelmina (Willa) kes oli kunagi armund oma lapsepõlvesõpra, või vähemalt ta arvas, et oli, ning ta oli isegi valmis oma väärikuse kaotama, et nad vaid saaks koos olla, kuid lõpuks ta ...

Ja siis on siin krahv Bellingham, kes on vägagi vastik libe tüüp, kes on levitanud juttu nagu Willa oleks tema naine ja nad oleks teinud juba kõike.

Viimane selles kolmikus on hiljuti kodumaale naasnud Krahv Hatrwell, kes ei tea Gusi (Bellingham) ja Willa lugu ning ta on vägagi huvitatud sellest naisest.

Nende kahe mehe vahel on ammune ajalugu ning nad kumbki pole just eriti rõõmus üksteise taasnägemise üle. Seega kui Hart tahan sama mida Gus on tahtnud juba aastaid oodates et ta isa sureks ja ta saaks ise omaelu üle otsustada, hakkab ta Harti ja Willa elu rikkuma kuidas suudab.

Kuid Willa on ju otsustanud, et ta ei taha abielluda, ta tahab olla iseseisev naine ja ta on isegi leidnud selle, mis teda tõsiselt köidab ning ta sõbrad on aidanud tal ka leida võimaluse oma äriga alustada, ning kui ta siis tabatakse ruumist üksinda Hartiga suudlemas, sunnitakse teda abielluma, kuid ta ei taha. Aga kui Gus taas välja ilmub, ähvardades Willaga abielluda kas ta tahab seda või mitte, valib Willa kahst halvast parima, selle kelle vastu tal on soojemad tunded ja kes ei ähvarda teda.

Aegajal oli mul selline tunne, et selle loo peategelastel on kahestunud isiksused, ning nende tujud muutusid koos tuulega (tihtipeale keset juttu, mitu korda). Ning vahel oli mul tunne, et kohe kohe hüppab Harti kostüümist välja Gus, sest Hart käitus aegajal nii nagu võiks oodata Gusist, kui arvestada seda millisena Gusi oli kirjeldatud.

See oli üks tõesti kehv lugu, kuna lugu oli hüplik ning peategelased muutsid oma meelt liigagi tihti ning nad ei rääkinud asjadest nad eeldasid liiga palju asju ning üleüldse oli lugu väga kehvake.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar