2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 7. juuli 2015

Miracle Pie

Raamat: Miracle Pie (Miracle Interrupted #4) by Edie Ramer (2012)

Hinne: D


Katie Guthrie koogid on maagilised. Tema intuitsioon ütleb talle millist kooki on vaja küpsetada. Kas see saab olema Headaega kook või Teretulemast koju kook, vahet pole, see saab olema suurepärane ning ootab vaid seda inimest, kes vajab seda kõige enam.



Ta naudib oma elu väikses linnakeses Wisconsini osariigis, nimega Miracle, ning tal pole mingit soovi oma elu muuta. Kuid selleks, et aidata oma sõbrannat, nõustub ta osalema kokandussaate piloodi filmimisel. Kuid ta mõistab peagi, et filmima on tulnud poiss, keda Katie kunagi tundis, kes oli suremas ja keda ta kutsus oma ingliks, siis kui Katie veel oma narkarist emaga Chicagos elas.



Gabe Robbins pole mingi ingel ning ta pole enam ka poiss. Pärast kolmeaastast Aafrikas haigla ehitamist on ta läbipõlenud ning oma deemonitega toimetulekuks elab ta vaid päevast päeva, filmid pulmasid ning tema elust puudub see miski, mis teda tõsiselt huvitaks, mis ta naha alla poeks, teda elama sunniks, seda siis kuniks ...



Jälgides seda kuidas Katie oma kooke loob, olles teiselpool kaamerat, paneb teda mõistma mis tema elust puudub. Tänu Katiele ja tema kookidele, leiab Gabe taas oma kire. Kuid kas see viib Gabe ka ta südame sügavaima soovini ... või viib see ime teda hoopis Kateist igaveseks eemale?

Romance, Drama



See lugu on siis armastusromaan, milles on natuke maagiat. Ma pole küll lugenud eelmiseid selle sarja raamtuid, kuid tundub, et neis kõigi on olnud maagiat ja see külake nimega Miracle on koht kuhu on tulnud elama vananevad haldjad või siis inimede, kellel on maagiat veres, ning nende järglased ei tea sellest midagi.



Aga siin on siis see tüdruk, Katie, kes on kompulsiivne küpsetaja lisaks tema igapäevasele koogiküpsetamisele, ning ta on oma kompulsiivsetele kookidele andnud nimed vastavalt sellele, mis toimub peale selle koogi küpsetamist – Kurb kook, Teretulemast kook, Head aega kook, Õnnelik kook ja nii edasi.



Ta parim sõbranna teavitab, et ta lahutab oma abikaasast, sest tema pidevalt üle aisa löönud mees on lõpuks ühe ta armukestest rasedaks teinud ning kättemaksuks otsustab ta alustada oma kokakndus saatega ning Katie peaks olema tema kooke küpsetav kaas saatejuht.



Selleks et teha valmis pilootsaade peabki Gabe pildile tulema. Gabe on siis see kaameramees, kes on aastaid vaid pulmasid filminud pärast seda kui ta kolm aastat Aafrikas oli filminud haigla ehitust, kuid sügaval sisimas ta teab et ta tahaks teha midagi suuremat ja tähtsamat, kuid need kolm aastat on teda palju muutnud.



Seega see uus projekt mida nad kõik koos alustasid viib neid asjadeni, mida keegi oodata ei osanud, nagu selleni et Katie avastab oma minevikust asju mida ta ei teadnud, või teadagi ei osanud ning Gabe avastab taas oma mojo pärast seda kui ta pikka aega on olnud tuim kõige suhtes, mis teda ümbritses, ning Miracles toimub muidki uskumatuid ja ootamatuid asju.



See oli loetav, kuid mitte eriti hea lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar