2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 24. august 2015

High Country Secrets



Raamat: Hight Country Secrets by Jane Carter (2014)
Hinne: B
Kuidas sa saad armastada ühte meest, kuid samas tunda meeletut tõmmet teise vastu?

Kui Jessie Cranfield ja Michael D’Larghi koos lavale astuvad, et laulda heategevuslikul õhtul nende kodulinnas, on viimane asi mida Jessie sellest oodata võiks nende kahevaheline tõmme. Jessie pole mitte ainult Michaeli aastaid näinud – vaid ka Jessie kihlatu istub publiku hulgas.

Michael on harjunud sellega, et ta saab jagu kõigist takistustest, mis ta teele jäävad kui ta midagi saavutada püüab. Nüüd on tema eesmärk Jessie, endine naabritüdruk väiksest Cooma linnast. Kuid isegi Michael ei oska ette näha neid saladusi, mis nendevaheline tõmme ilmsiks toob, ning nende elud igaveseks muuta võivad.

Montague-Capuletide vaheline sõda pole mitte midagi Cranfieldide ja D’Larghidega võrreldes. Kas Jessie ja Michael võivad riskida armumisega või oleks see nende perede jaoks liiast?
Romance

See raamat oli küll üks suurepärane leid NetGalleyst. Kuigi raamat on vaid 248 lehekülge pikk on kõik lehed täis suurepärast ning keerulist armastuslugu. Selle lühikese loo jooksul jõuab nii palju juhtuda, et täiesti uskumatu, et see raamat polegi väga paks.

Loo alguses läheb Jessie tagasi koju üle pika aja ning nõustub esinema heategevuslikul üritusel, kuid kõhele jõudes saab ta üllatuseks teada, et ta esineb duetina koos Michaeliga. Michael on olnud ta kunagine silmarõõm, tema venna koolikaaslane ning ta vanemad on talle alati rääkinud, et Michael toob talle vaid jama kaela. Kuid need tunded, mis Jessies tekivad, kui nad koos laulavad – see on midagi sellist mida ta kunagi varem tundnud pole. Kuid nad pole vabad – Jessie on alles äsja kihlunud ja Michaelil on tüdruksõber.

Jessie ja Michaeli vanematel on saladus, ning nad on vandunud, et nad sellest kunagi ei räägi.

Jessie katkestab oma kihluse ja Michael jätab oma tüdruksõbra, ning isegi kui Michaeli vanaema ja isa räägivad talle, et on parem kui ta Jessiega ei suhtleks ja Jessie vanemad jätkavad talle kinnitamist, et Michael toob talle vaid jama, ignoreerivad noored oma vanemaid ning püüavad endiselt aega leida, et üksteist paremini tundma õppida. Seda siis seni kuni Jessie peret tabab ränk hoop ning saladus tuleb ilmsiks.

Kas nad saavad sellest üle? Kas ajalugu võib korduda? Kas nad suudavad üksteist usaldada? Kas nende tunded ja nende tulevik on tugevamad kui nende vanemate minevik?

Esialgu arvasin ma, et äkki sobiks siia Rock Hotelli lugu Skandaal perekonnas, kuid siiski polnud see nii. See lugu oli nii kaasakiskuv ja armas ja nii tore. Tõsiselt hea leid!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar