2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 12. august 2015

Phantasmagoria



Raamat: Phantasmagoria (Scandalous Seductions #3) by Madelynne Ellis (2008)
Hinne: C
On aasta 1800, kolm aastat on möödunud sellest, kui Bella ja tema biseksuaalsed kallimad Londonisse põgenesid, ning nüüd ärkab Bella ühel hommikul avastamaks et nende õrn menage a trois on lagunemas. Vaughan, Pennerley markiis on lahkunus ilma ühegi seletuseta.

Bella järgneb Vaughanile tema peremõisa Welshi piirile, et Vaughan tagasi saada ning nende suhe taastada, kuid leiab end kisutuna Vaughani planeeritud kuratlikult gootilise Halloweeni peo – fantasmagooria - ettevalmistustesse. Ümbritsetuna varjudest ning vaimudest, kisuvad Bella ning tema kallimad kiht kihi haaval ära nende suhet ümbritsevad valed ning kired nii minevikust kui ka tulevikust.
History, Romance, Erotica

Selles raamatus saab siis Lucerni, Bella ja Vaughani lugu lõpu. See polnud päris see lõpp mida ma oleks oodanud, kuid samas oli see väga loogiline lõpp.



Seega Vaughan lahkub Londonist, et lasta Bellal ja Lucernil oma suhted selgeks teha ilma temata. Mida Bella aga ei tea on see et Lucern on juba ammu Bellast loobunud, kuid Bella loodab siiski ning kui ta on teada saanud kuhu Vaughan on läinud, kiirustab talle järele, et ta tagasi tuua või siis sundida Lucerni neile järgnema, et neid taas kokku viia.

Vaughan on läinud oma peremõisa et seal korraldada Halloweeni pidu, mida keegi kunagi ei unustaks. Vastavalt Madelynne Ellise stiilile on Vaughanil nende paari päeva jooksul enne pidu ja peo ajal mingitsorti seksuaalne kokkupuutumine enamuse peo külalistega (nende seas ka tema oma õde). Ühesõnaga, püüab Vaughan Bellat ja Lucerni enda peast välja seksida. Kuid see ei aita, kuna nii Bella kui ka Lucern on tema vallutuste seas. Seega peab ta tegema otsuse.

Kuid tegelikult on lõpuks Lucern see kes teeb otsuse Bella ja Vaughani eest, aga see mida need kaks selle otsusega peale hakkavad jääb juba lugejatele endile teada saada ;).

Ühelt poolt oli tegu hea looga, kuid teisalt oli see lugu hüplik ning kiirustatud ning sunnitud. Kuid vastuvaidlematult oli tegu ühe hea Vibraatori raamatuklubi raamatuga. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar