2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 10. september 2015

Take Me Back



Raamat: Take Me Back (Give & Take # 2.5) by Kelli Maine (2013)
Hinne: D
Rachel DeSalvo minevik kummitab teda. Ta on tulnud oma armastatud Turtle Tear saarele, kus ta loodab elada oma elu õnnelikult ja õndsalt öösiti Merrick Rocha käte vahel. Kuid kui Rachel leiab vana kohvri, mis on täis vanu pilte ja käsitsi kirjutatud sõnumeid, mõistab Rachel peagi, et saar pole endiselt kõiki oma saladusi avaldanud …

Ammu enne seda kui Rachel ja Merrick Turtle Tear kuurortist oma kodu tegid, on see saar olnud sensuaalsuse ja keelatud afääride paradiis. Taastades saare hotelli endisesse seisusesse tõmmatakse Rachel ja Merrick konfliktide ja ihade keerisesse.
Romance, NA, Erotica

Ilmselgelt polnud mul aimugi, et tegu on sarja vahelooga, kui ma küsisin seda raamatut NetGalleys, mis mind aga ilmselt selle loo poole tõmbas oli lubadus saare saladustest ning sensuaalsusest ning keelatud afääridest. Kuid nüüd, kui ma olen selle lühiloo läbi lugenud, teadmata midagi ülejäänud sarjast, tuleb tunnistada, et mingil määral võiks see lugu ju ka üksinda hakkama saada, kuid päriselt siiski mitte. See looke on kirjutatud nagu pikk armastuslugu või siis sissekanne päevikusse, ning see stiil ja taustaloo mitte teadmine, tegid lugemise nautimise väga raskeks. Loo algusest peale on siin natuke eksinud hingesid, palju seksi, eeldusi, armastusavaldusi ning tiba tagasivaadet eelnevatele lugudele. See kõik oli huvitav, kuid mitte piisavalt huvitav, et tahaks kogu sarja läbi lugeda.

Polnud just kõige parem lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar