2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 30. november 2015

Searching for Perfect



Raamat: Searching for Perfect (Searching For #2) by Jennifer Probst (2014)
Hinne: C
Kiiresti kasvav ja edukas kosjakontor Kinnections on kuumeim asi, mid New Yorgi satelliit linnas Verilys on – täpselt nagu ka Kennedy Ashe, Kinnectionsi üritusturundaja. Keenedy on treener, konsultant ning ergutusjuht ühes suures ning sädelevas pakis, ta loob unistuste kohtinguid, ergutab üksikuid särama ning ei ütle kunagi ühestki väljakutsest ära – mitte isegi siis kui tegemist on Nathaniel Ellison Raymond Dunklega, raketiteadlasega, äärmusliku nohikuga ning Kennedy uusima kliendiga.

Kennedy vannub, et ta muudab selle suure labori kitlis õnnetushunniku, kellel on selja taga suur hulk ebaõnnestunud suhteid, kõige tagaotsitumaks meheks Verily kohtingu maastikul. Kui ta vaid saaks selle võlukepi ka ise enda poole keerata …

Kuigi Kennedy kiirgab enesekindlust ja seksikust, on tema sügavates hingesoppides ebakindlus tema minevikust ning eluaegsest võitlusest kehakaaluga. Kui ta siis mõistab, et nad Natega on kui ühest puust ning võivad olla ideaalne paar, pole Kennedi kindel, kas ta võib usaldada oma südant? Või sunnivad ta hirmud teda kõrvale jääma, kui Nate leiab armastuse – kellegi teisega?
Romance, Humor, NA

Ma olin nii väsinud neist halbadest raamatutest mida ma lugesin enne Neil Gaimani raamatut ja kuna ka järgmine raamat polnud just kõige kaasahaaravam pimedaks ja külmaks laupäevaks, võtsin ette midagi kerget ja romantilist.

See on siis järjekordne raamat Searching For sarjast ja järjekordne Jennifer Probsti raamat, kus taas mängib oma osa see lilla loitsu raamat.

Seekordses loos on siis peategelased Kennedy, Kinnectioni üks osanikest,  ning Nathaniel, raketi teadlane. :).

Nate on ideaalne näide nohikust, kes veedab enamuse ajast laboris, kannab pidevalt labori kitlit koos tasku kaitsega, ning antud päeva menüü näidistega. Ta mängib golfi, unistab abikaasast ning perekonnast ning kuulab oma jobu/naistemehe venna nõuandeid kohtingute ja naistevaliku kohta.

Kennedy samas aga püüab vältida tõsiseid suhted, sest tal on tõsised armid minevikust nii kehakaaluga kui ka suhetega ning ta on surmkindel, et ükski mees teda ei taha, kui nad ta minevikust teada saavad.

Kui Nate siis osaleb ühel Kinnectioni kiirkohtingul näeb Kennedy temas oma ideaalset „Eliza Doolittlet“ (Nate suudab iga laua taga istuva naise neile antud viie minutiga kas välja vihastada, südame soppideni solvata või äärmiselt ebasündsaid vihjeid teha), seega veenab Ken Natet end usaldama, et Ken suudab teda muuta, talle ideaalse naise leida, ning nii see lugu alguse saabki.

Te ju mäletate kuidas Minu veetlev leedi lõppeb? Seega võite te juba ette aimata, kuidas seegi lugu lõppeb. Lihtsalt see teekond sinna lõppu on huvitav ja meelelahutuslik ning vägagi sobilik ühte pimedasse ning vihmasesse nädalavahetusse. Ning nagu ikka on kasulik meeles pidada kõiki tegelasi käesoleva sarja eelmisest raamatust ning ka Marriage to a Billionaire sarjast, sest enamus neist teeb oma viie minutilise lavale astumise.

See oli hea, meelelahutuslik ning kerge lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar