2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 24. november 2015

Shadow's Curse



Raamat: Shadow’s Curse (Imnada Brothers #2) by Alexa Egan (2013)
Hinne: C
Imnada muunduja David St. Leger, kannatab kohutava needuse all ning ta on ka oma klannist välja visatud, seega jõlgub ta mööda öist Londonit kui suur must hunt, ning suunab kogu oma raevu varastele ning mõrvaritele. Kuid kui üks naine, keda ta aidata püüdis, ta hoopis kinni püüab, satub ta maagilisse ning ohtlikusse maailma, kus valitsevad Teised – pooleldi inimesed, pooleldi haldjad, ning Imnada iidsed vaenlased.

Callista Wawthrone on oma poolvenna poolt sunnitud kasutama oma nekromantseri võimeid raha teenimiseks, kuid tema soovib vaid põgeneda oma Šotimaal elava tädi juurde, kus ta oleks kaitstud. Callista näeb Davidid oma viimase pääsuteena, seega pakub ta mehele kokkulepet – ta päästab Davidi vabadusse, kui mees kaitseb Callistat tema pikal teel põhja.

Nüüd on nad siis mõlemad jooksus oma elu eest, ning nii Imnada kui ka Teiste esindajad peavad oma sajandite pikkuse vaenu maha matma, ning koos töötama, et saada jagu neist mustadest jõududest, mis püüavad neid nende teel takistada. Need jõud on palju võimsamad kui Callista arvatagi oskas, kuid nii tema abiga kui ka tema armastusega võib David siiski vabaneda oma needusest …
History, Paranormal, Romance

Pärast eelmise raamatu lõpetamist, poleks ilmselt olnud mõistlik võtta lugemiseks taas üks ajalooline paranormaalne armastuslugu, kuid kuna ka see raamat on juba aastaid oodanud oma aega ning on samuti kositud Netgalleist esimese õhina käigus, siis otsustasin ka sellega ühelepoole saada, kuiiganes halb see siis ka ei oleks.

Kuid seekord oli tegu vägagi andeka ning kaasakiskuva paranormaalse looga.

Peategelasteks on siis David (Imnada/libahunt) ja Callista (Haldja-veri/nekromantser).

David on koos oma parimate sõpradega sõja ajal sureva haldja poolt neetud ning nüüd on nad neljakesi kõik määratud aeglaselt surema. Kuid selle asemel, et vaikselt manustada ajutist kergendavat leotist, on Davidist saanud Londoni öise aja kangelane – ta jälitab kriminaale ning kaitseb nende ohvreid. Kuid ühel ööl, üks rünnaku ohvriks langenud tütarlaps, ründab Davidit ennast ja seega võetaks nad mõlemad kinni.

Callistal on erilised võimed – ta suudab minna surnute maailma surnutega rääkima, nagu seda suutis ka tema ema. Kuid tema kasuvend hoolib vaid rahast, seega on ta müünud Callista oma „äripartnerile“ naiseks. Kuid sellel partneril on väga kurjad plaanid Callista ja tema võimetega.

Seega, et vältida mitte just kõige helgemat tulevikku, peavad David ja Callista põgenema. Nende põgenemistee viib neid Davidi sõbra juurde, siis kohtuvad nad rändtsirkusega, kellega koos Callista mõned aastad tagasi rändas, siis veel üks Davidi sõber ning lõpuks Callista tädi, kes elab Sky saarel.

Nende rännakud on täis ohte, sõpru, armukadedaid rivaale, lähisugulasi, kes on hullemad kui vaenlased ning armastuse leidmist. See oli hea ja kaasakiskuv lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar